Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esnek vücut

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heleall. Vay bea :)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
kız bütün fizik kimya biyoloji kurallarına aykırı o_O
eksik hissettim kendimi...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
küçükken kemikleri kaynamamış demek ki. büyük ihtimalle normal bi insandan fazla kemiği de vardır onun :D[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

Mesaj tarihi:
o vidyo deilde altındaki yoruma çok koptum ben.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
said:
djibril, 25 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
ya bu kadını biri cok fena dovmus ve butun kemikleirini kırmıs

:)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
içim bi acayip oldu izlerken,top gibi yuvarladığı bolumlerde falan kotu oldum hakkaten.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Üüü ürktüm[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Şöyle söyliyim. Suratı pek seçilmiyor ama.. 10km çapında bir çember çizin kendinizi merkez alarak işte o çemberin alanında o kızın vücuduna sahip bir kız daha olamaz. 20 yıl doğum, yada jimnastik bırakma gibi bir şey yapmazsa yine olmaz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
  • Yeni Oluştur...