mr_tetteh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet arkadaşlar bende oyunu bıraktım zati yaklaşık 2 aydır girmiyodum.burdan oyundaki bütün dostlarıma beni çektikleri için teşekkür ederim.charım satılıktır ilanını vercem. herkese ii oyunlar bol npler hayırlı lvl ler(:D)silk road dayım server troyda sizde başlayın isterseniz daha adil bi oyun hemde zevkli.tabe eğer bu bataklıktan kopabilirseniz....[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar... yalnış bir öyküdeyim beni yeniden yaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehehehe :D bende aynı işi yaptım knight ı bıraktım ve artık silkroad oynuyorum daha ii ve adil :D ne party pls var ne aga beni kasarmısın oghh bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hımm...[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BAHO YENİ OYUNUNDA BAŞARILAR...olm olypia ya gelseydinde bi kez aynı serverde oynasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: mr_tetteh, 26 Aralık 2005 18:56 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar bende oyunu bıraktım zati yaklaşık 2 aydır girmiyodum.burdan oyundaki bütün dostlarıma beni çektikleri için teşekkür ederim.charım satılıktır ilanını vercem. herkese ii oyunlar bol npler hayırlı lvl ler(:D)silk road dayım server troyda sizde başlayın isterseniz daha adil bi oyun hemde zevkli.tabe eğer bu bataklıktan kopabilirseniz.... ya bırak cagırma milleti ora da knight gibin olcak merak etme türkler 1-2 aya orda da upe yapar:D [signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 26 Aralık 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djjay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BAHO YENİ OYUNUNDA BAŞARILAR...olm olypia ya gelseydinde bi kez aynı serverde oynasaydık..aytaça selam yılbaşında geliyom adaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi kişi daha kurtuldu[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende birakiyorumm hatta biraktim gibi bise satiyorumda cari tamamen kurtulcam[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Ojeee, 26 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: bende birakiyorumm hatta biraktim gibi bise satiyorumda cari tamamen kurtulcam kurtulmana sewindim gitmene üzüldüm:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar