mr_tetteh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet arkadaşlar bende oyunu bıraktım zati yaklaşık 2 aydır girmiyodum.burdan oyundaki bütün dostlarıma beni çektikleri için teşekkür ederim.charım satılıktır ilanını vercem. herkese ii oyunlar bol npler hayırlı lvl ler(:D)silk road dayım server troyda sizde başlayın isterseniz daha adil bi oyun hemde zevkli.tabe eğer bu bataklıktan kopabilirseniz....[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar... yalnış bir öyküdeyim beni yeniden yaz.....
ExOdiA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehehehe :D bende aynı işi yaptım knight ı bıraktım ve artık silkroad oynuyorum daha ii ve adil :D ne party pls var ne aga beni kasarmısın oghh bea :D
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hımm...[signature][hline]ares lvl 64 prıest
djjay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BAHO YENİ OYUNUNDA BAŞARILAR...olm olypia ya gelseydinde bi kez aynı serverde oynasaydık
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: mr_tetteh, 26 Aralık 2005 18:56 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar bende oyunu bıraktım zati yaklaşık 2 aydır girmiyodum.burdan oyundaki bütün dostlarıma beni çektikleri için teşekkür ederim.charım satılıktır ilanını vercem. herkese ii oyunlar bol npler hayırlı lvl ler(:D)silk road dayım server troyda sizde başlayın isterseniz daha adil bi oyun hemde zevkli.tabe eğer bu bataklıktan kopabilirseniz.... ya bırak cagırma milleti ora da knight gibin olcak merak etme türkler 1-2 aya orda da upe yapar:D [signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 26 Aralık 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
djjay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BAHO YENİ OYUNUNDA BAŞARILAR...olm olypia ya gelseydinde bi kez aynı serverde oynasaydık..aytaça selam yılbaşında geliyom adaya
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi kişi daha kurtuldu[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir )
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende birakiyorumm hatta biraktim gibi bise satiyorumda cari tamamen kurtulcam[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Ojeee, 26 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: bende birakiyorumm hatta biraktim gibi bise satiyorumda cari tamamen kurtulcam kurtulmana sewindim gitmene üzüldüm:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir )
Öne çıkan mesajlar