Krusty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 titan gibi bişey bu o zaman. hey hey hey hey hey...[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.spgk.saglik.gov.tr/ss/haber_bultenleri/1998/080898/10.gif yakın zamanda ben bi operasyon bekliyorum acıkcası. Saadet zinciri , bir urun de aracı olarak kullanılıyor. aklıma gelmisken requiem for a dream da ki cocugun annesi de bole bisiler kullanıyodu sonra kafayi siyiriyodu dikkat :D [signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 26 Aralık 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: pogodi, 24 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki: annemi çok pis gaza getirmiştim ama vazgeçti kadın ya... [signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Öne çıkan mesajlar