MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yemeksepetini kullananlar, favori restoranlarını ve fovari yemeklerini yazabilirler mi?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 dominos pizza.. 1+1 olayı güzel extrazavanga var pizza olarak en iyisi de o zaten.. çok güzel site hep kullanıyorum[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bir kebapçı, başak sorfası olması lazım, var o çok güzel, kavurmalı pidesi süfer bi de dominos, turkish piza + dominas farm mısırlı jambolnlu bişi. ikisi favorim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Şubat 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dominos++;[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 1. dominos 2. dominos 3. dominos 4. little caesars 5. tike[signature][hline]alkolik pAAL' 05
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 little caesars, özel kenarlı oyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoy
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu dominos pizzanın olayı nedir,ben hep pizza huttan sipariş veriyorum bizim buraaya dominosta yolluyo galiba ama hiç denemedim bayaa da metediyolar nedir artıları[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 dominos+++[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Dominosu yemişim.. Little caesars, özel kenarlı varken oy kaşarlı kaşarlı.. Dominosta çok güzeldir ama, little caesars bi ayrı.. Bi de Kentucky'nin hot wingslerine bayılıyorum oy oy.. Peki Restoran olarak yok mu hiç. Veya pizza hamburger felan dışında (fast food ürünleri olabilir yine tabii)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Aradım ben baya kebabçı ama sonuç hep dominos 8 malzemelik ozel pizza + 1 oldu :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
fab Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 imperial şütte[signature][hline]mesela beş
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 annemin yemeklerı adres sandalcı mecit sok .....[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kesinlikle dominos :)[signature][hline]jan d.
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Fiyatlar Biraz Tuzlu gibi geldi bana 33cl lik fanta 2.5m görünce kapattım=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 14 ytlye 2 tane orta boy pizza (bi alana bi beleş olayı)sipariş ettim işallah gelcek hala aç aç bekliorum :-)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO-
toggiee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 üsküdar gül kardeşler kebap ve lahmacun, dürümü de güzeldir.[signature][hline]Nanoteph UO
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dominos favourite three 1+1 zengin ediodum bi ara adamları bugün uzuuun süre sonra bi pizza yiyeyim dedim, demez olaydım.. o süper 1+1 olayında 2,5 YTL fark almaya başlamışlar kınıyorum !... kızdım almadım.[signature][hline]"Stormwind, Ashenvale bacımsın, Contested'da affetmem..."
riglous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dominos un yakinda double-melt diye bi atraksyonu cikacak orda. boyle pizzanin hamurunu ikiye boluyolar yatay olarak. arasina ayrica peynir koyuyolar, ufff![signature][hline]Tulahr
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 2-3 aydan (tam da emin değilim belki daha fazla) beri var o double-melt dediğin şey dublex hamur diye geçiyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Şubat 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 isimi kalınmış gibi bi çağrışım yapsa da dublex daha ince pizza inceliyor biraz daha sert oluyor, arasındaki peynir de güzel, dublex pizza hoş birşey yani.ancak bu 1+1 gibi olaylarda kullanılamıyor dublex için fark ödüyorsun.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için
riglous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eee o da TR'deki dominos'un adiligi...[signature][hline]Tulahr
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Beşiktaş/AliBaba[signature][hline]herşeyin başı sağlık
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İnternetin en sağlam sitelerinden biri. Benim gibi yemek özürlülerin eli ayağı Aylardan Nisan: HiredGun la dasaaa ders çalışırken acıkırlar. dasaaa ben Yemeksepetinden pizza ısmarlıyım der. Little Caesars tan 2mega pizza istenir. Derse dönülür. Bir süre sonra saate bakılır 45dakika geçmiştir ve pizza yoktur.yemeksepeti aranıp haber verilir. Abi "Burdan sonra olaya ben el koyuyorum Siz işinize bakın" konulu kısa bi koşma yapar. 5dakika sonra tel çalar Abimiz bu sefer ise "Gençler bu kadar bekletmişle sizi Ben size ayarlıyım bişiler" der... Esas ısmarladığımız pizza 5-10 dakika sonra kapımızdadır. Şaşkınlık verici olan ise fişin kesiliş saatinin 15dk önce olmasıdır. Biz pizzaya yumulurken abimin bahsettiği beleş pizza gelir. Nefis kenarlı falan. dasaaa ve hiredgun pizza yemekten çatlayarak ölürler. Onlar ermiş pizzasına biz çıkalım kerevetine[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu olaydan bir ay sonra.. Final Hafası.. Yer:dasaaa'nın evi Telefon çalar. dasaaa uykudan kalkar ve teli açar -dasaaa-efendim (oldukça uykulu bi şekilde) +kız+ günaydın -sanada +şey ben dasaaa ile mi görüşüyorum -evet benim ...sessizlik -aaa şey ben uykudan yeni kalktımda sesinizi çıkartamadım (ulan kim bu kim bu?) +(kikirder) şey efendim ben Little Ceaser dan arıyorum. Geçtiğimiz ay bir sipariiş vermişsiniz ve size geç ulaşmış O zamandan beri de bir sipariş vermemişsiniz. Sizi kırdıysak özür dileriz -Huh? +İsterseniz size pizza yolluyalım şimdi -Huh? +Efendim geçen ayki sipariş size geç ulaşmış Yemeksepeti'nde bize kötü not vermişsiniz ve o zamandan beri sipariş vermemişsiniz bize. Bunu telafi edelim -oke. +Tamam dasaaa bey size hemen bi büyük yolluyorum -hmm saolun 15dk sonra nefis kenarlı ekstra malzemeli pizza kapıdadır. dasaaa kahvaltıyı bu nefis pizza ile yapar[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gerçekten de İstanbul'dan uzaktayken en çok özlediğim şeyler biri yemeksepeti... Ne zaman kfc den özel menü söylesek adamlar kıyaktanmıdır dalgınlıktanmıdır nedendir bilmem, 5-10 parça fazladan tavuk koyarlardı. Favori Restoranlar:KFC, Little Ceasers, PizzaHut, Boğaziçi Bursa İskender McDonalsı kesinlikle tavsiye etmiyorum Etiler şubesindekini özellikle, herifler her defasında eksik getiriyordu...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Öne çıkan mesajlar