anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Van İl Merkezinde ve merkeze bağlı okullarımızda kar yağışı nedeni ile okullar iki gün süre ile tatil edildi. Van İli Umumi Hıfzısıhha kurulu 26/12/2005 tarihinde 1593 sayılı Umumi Hıfzısıhha kanununun 23. maddesi gereğince Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz başkanlığında toplanarak aşşağıdaki kararları almıştır. İlimizde yoğun kar yağışı, havaların soğuk olması ve ulaşımın sağlanamaması nedeniyle İl Merkez ve Merkeze bağlı Köyler Bostaniçi Belediyesi sınırları dahilinde bulunan her tür dereceli Özel, Resmi ve Taşımalı Merkezi olan okulların (YİBO ve PİYO hariç) ve İl Merkezinde 26/12/2005 tarihi itibari ile 2 (iki) gün süre ile tatil edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. evet dün gece demiştim babama bu kar tatil getirir diye o zaman daha 5-6 cm idi babam sabaha durur demişti şu an yüksek yerlerde kar 80 cm ye çıktı bizim evin onunde rahat 40-45 cm var :D araba gömüldü kara ahuah böyle giderse 3 gün bile tatil olabilir darısı başınıza, tek üzüntü sebebim dışarda kalanlar :( Allah yardımcıları olsun,onun dışında çok mutluyum[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Vanda adında bir balık sandım bende ekiekieki...:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben de kız sandım[signature][hline]Order Within Chaos....
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahaha bende antalyaya tatile gidilir ya öle sandiydim[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng)
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sanrılar silsilesi..[signature][hline]Order Within Chaos....
Öne çıkan mesajlar