Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 merhaba konu baslıgında belırttıgım gıbı ornegın hunter da level aldıkca bunun yararı nedır yada ek bır ozellıkmı verıyor birde su seal of star ıtemler dırek dropmu dusuyor yoksa dıablo gıbı ımbue questı gıbı bır questmı mevcut vendorun yapması tarzı yardım eden arkadaslara sı8mdıden tesekkur ederım[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ilk sorunun cevabını bilmiyorum seal itemlar giant mooblardan düşüyor sanırım[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Giant mı O_o. Uniq yada boos lardan düşmesin. mesela tiger girl den düşüyor benim bildiğim ve dier booslardan.[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 33 Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Benim bildigimde scroll o itemin üstüne basiyosun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 scroll itemın üstüne basıyorsun...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Seal of Star, Moon vs... bütün yaratıklardan düşme olasılığı var, Aegede lvl42 seal of star BOW satan bir eleman death flower (çiçek işte tam adı bu muydu hatırlamıyorum) dan düşürdüğünü iddia ediyor. L42 olmasına rağmen L48den güçlü bir bowdu.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yanı dırek drop olarakmı dusuyor eger scrollsa adı nedir bide su meslek level ının artısının bı ek ozellıgı yok degilmi yada henuz acık degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Drop olarak düşüyor sanırım. Meslek lvlinin getirisi ne tam bilmiyorum beta olduğu için herşey aktif olmayabilir. Bildiğim tek şey 1m lik hırsız kıyafetinin sizi radardan yokettiği, 1mlik hunter kıyafetininde o hırsızları tekrar radarda görünür hale getirdiği. Tam olarak doğruluğundan emin değilim ama yabancı forumlarda kullananlar böyle diyor.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben 1 star trade yaparken 1 thief gelirdi ama trader lvl 2 olunca 2 thief gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: neter_, 26 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ben 1 star trade yaparken 1 thief gelirdi ama trader lvl 2 olunca 2 thief gelmeye başladı hmm bende lvl 2 trader'im fakat 1 star yaptigimda her zaman tek thief oluyor. yalniz soyle birsey var, mesela baska bi trader ile yolda denk gelirsiniz ve o zaman spawn olursa 2 thiefinde sana yonelme ihtimali var.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ozaman yanlış anladım acaba malları dahamı ucuza alıyo yada dahamı çok satıyo? bi avantajı olmalı mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lvl total 20 12000g 25 14250g 30 16500g 40 21000g 50 25500g 60 30000g Bunlar at için geçerli olan hangi levelde seviye1 için ne kadar mal yükleyebileceğin, deveye daha fazla mal yüklenebiliyor örn ben lvl40 da 29k yükledim star1 maksimumdu. Meslek levelle ilgisi yok bunun. Spawn olan thieflerde götürdüğün malın seviyesine göre artıyor.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege [Bu mesaj aramil tarafından 26 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar