Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meslek skıllının lvl artması hakkında

Jarlax3

Öne çıkan mesajlar

merhaba konu baslıgında belırttıgım gıbı ornegın hunter da level aldıkca bunun yararı nedır yada ek bır ozellıkmı verıyor

birde su seal of star ıtemler dırek dropmu dusuyor yoksa dıablo gıbı ımbue questı gıbı bır questmı mevcut vendorun yapması tarzı yardım eden arkadaslara sı8mdıden tesekkur ederım[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Sosyal ağlarda paylaş

Seal of Star, Moon vs... bütün yaratıklardan düşme olasılığı var, Aegede lvl42 seal of star BOW satan bir eleman death flower (çiçek işte tam adı bu muydu hatırlamıyorum) dan düşürdüğünü iddia ediyor. L42 olmasına rağmen L48den güçlü bir bowdu.[signature][hline] ~~Xtara~~
Level: 40+
Weapon Class: Bow
Force Class: Ice (Light+Fire)
Armor Class: Protector
Guild: Paticik
Server: Aege
Sosyal ağlarda paylaş

Drop olarak düşüyor sanırım. Meslek lvlinin getirisi ne tam bilmiyorum beta olduğu için herşey aktif olmayabilir. Bildiğim tek şey 1m lik hırsız kıyafetinin sizi radardan yokettiği, 1mlik hunter kıyafetininde o hırsızları tekrar radarda görünür hale getirdiği. Tam olarak doğruluğundan emin değilim ama yabancı forumlarda kullananlar böyle diyor.[signature][hline] ~~Xtara~~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neter_, 26 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
ben 1 star trade yaparken 1 thief gelirdi ama trader lvl 2 olunca 2 thief gelmeye başladı

hmm bende lvl 2 trader'im fakat 1 star yaptigimda her zaman tek thief oluyor. yalniz soyle birsey var, mesela baska bi trader ile yolda denk gelirsiniz ve o zaman spawn olursa 2 thiefinde sana yonelme ihtimali var.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

lvl total
20 12000g
25 14250g
30 16500g
40 21000g
50 25500g
60 30000g

Bunlar at için geçerli olan hangi levelde seviye1 için ne kadar mal yükleyebileceğin, deveye daha fazla mal yüklenebiliyor örn ben lvl40 da 29k yükledim star1 maksimumdu. Meslek levelle ilgisi yok bunun. Spawn olan thieflerde götürdüğün malın seviyesine göre artıyor.[signature][hline] ~~Xtara~~

[Bu mesaj aramil tarafından 26 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...