Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizimi yaktım çok şükür şimdi iyi ( öğüt verici okuyun derim :D )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu sabah dizime kaynar çay döktüm müthiş bir acı verdi ama Silvamed ve Anestol adlı iki kremi karıştırıp sürünce 1-2 saat sonra geçti burdan geleceğim ders yanma olaylarında bu iki krem çok iyi geliyo tavsiye ederim birde çayı daha dikkatli için :)
Mesaj tarihi:
sende bundan sonra daha dikkatli içersin artık..:)
nese geçmiş olsun..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
önce geçmiş olsun sonra bu yaptığın tavsiyeler kimisine farklı tepkiler verebilir sonra başın yanar editle hemen mahkeme felan uğraşma :PPPPpp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Mesaj tarihi:
geçenlerde benimde ayak bileğime döküldü ama rahat 150 derece vardı su. bepanthene sürdüm geçti benimde 1-2 saate.[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 25 Aralık 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
rahat 150 derece vardı su.

arkdaşa su 100 dereceden sonra tamamen buhar haline geliyo açık havada normal basınçta yaw. 150 nerden çıktı azuhah, buhar mı döküldü bileğine =P yani anlıcaan o dökülen su kıçını yırtsa 100 derece olabilir ki oda olmaz bence çünkü çaydanlığı ocaktan aldıktan sonra yavaş yavaş soğur. o su muhtemelen 80 derece felandır[signature][hline]Kzb Ept "M" Yt Woep Bid
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun we bi daha dıkkatlı olda yanma bı kere benım sırtımda we popomda sıcak su torbası patlamıstı acısını tahmın etmek cok zor :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 25 Aralık 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Padi, 25 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
said:

arkdaşa su 100 dereceden sonra tamamen buhar haline geliyo açık havada normal basınçta yaw. 150 nerden çıktı azuhah, buhar mı döküldü bileğine =P yani anlıcaan o dökülen su kıçını yırtsa 100 derece olabilir ki oda olmaz bence çünkü çaydanlığı ocaktan aldıktan sonra yavaş yavaş soğur. o su muhtemelen 80 derece felandır

Saf su o, arı su.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 25 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
said:
Padi, 25 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
said:

arkdaşa su 100 dereceden sonra tamamen buhar haline geliyo açık havada normal basınçta yaw. 150 nerden çıktı azuhah, buhar mı döküldü bileğine =P yani anlıcaan o dökülen su kıçını yırtsa 100 derece olabilir ki oda olmaz bence çünkü çaydanlığı ocaktan aldıktan sonra yavaş yavaş soğur. o su muhtemelen 80 derece felandır

Saf su o, arı su.

çeşme suyu diosun 150 yi görür ?[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
degildir, ns 101 konusu bunlar./yetersiz dela[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 26 Aralık 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...