MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Benim bi lettobum bi masaustu pc im war wireless ilen baglılar lettop dan normal pc i kontrol edebilcegim bi program warmı acabe bilenler soylesin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 network admin v.s gibi tam adını hatırlayamadım programlar var. Veyahut kontrol etmek istediğin makinaya network üzerinden çalışan trojan at. Desktop pc yanımda olmadığı için bilemiyorum tam adını trojan ın ama b ile başlıyodu :) Ben onu kullanıyordur. Veya internet kafelerde kullanılan programlardan kullanabilirsin. Ama isim isteme benden. Dediğim gibi desktop pc yanımda değil.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wall trojan olmaz anti-vir direk siler isim lazım bana prog ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 radmin die ara googledan çek snra 2 bilgisayarada kur bu program işini gorur..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lettopuna ve pc'ne ip ler ver. sonra www.radmin.com dan remote administrator'u çek. lettopuna ve pc'ne bu programları kur. sonra ister lettopundan pc'ne, ister pc'inden lettopuna bağlan.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bilgisayarım > sağ tık > yönet bilgisayar yönetimi > sağ tık > başka bilgisayara bağlan bilgisayar yönetimi > sağ tık > tüm görevler > konsol iletisi gönder[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 radmin'de kullanıcı sınırı var mı? şu anda ben remote desktoptan yönetebiliyorum ama laptoptan bağlanınca desktop kullanılamıyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 radminde kullanıcı sınırı yok ama aynı anda 6-7 bilgisayara birden remote desktop bağlantısı yapınca hız çok yavaşlıyor.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar