Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana bunu hangi programla yapabilcegimi soylermisiniz?

MasterLich

Öne çıkan mesajlar

network admin v.s gibi tam adını hatırlayamadım programlar var. Veyahut kontrol etmek istediğin makinaya network üzerinden çalışan trojan at. Desktop pc yanımda olmadığı için bilemiyorum tam adını trojan ın ama b ile başlıyodu :) Ben onu kullanıyordur.
Veya internet kafelerde kullanılan programlardan kullanabilirsin. Ama isim isteme benden. Dediğim gibi desktop pc yanımda değil.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

radmin die ara googledan çek snra 2 bilgisayarada kur bu program işini gorur..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

lettopuna ve pc'ne ip ler ver.
sonra www.radmin.com dan remote administrator'u çek. lettopuna ve pc'ne bu programları kur.
sonra ister lettopundan pc'ne, ister pc'inden lettopuna bağlan.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

radminde kullanıcı sınırı yok ama aynı anda 6-7 bilgisayara birden remote desktop bağlantısı yapınca hız çok yavaşlıyor.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...