tonyhawk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyuna giriyorum ama siteye login olunmuyor bi ara bi topic tebi konu açılmıştı blackwinds te konusmustu hatta birine Id ve server ismini verince siteye girilcekti bu yalan mıydı?Blackwinds yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 valla bende siteye girip oyuna giremıyom ilk charım invalıd psword dieri gırıor ama ilkıyle girdım sonra gıremedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ama ben oyuna giriorum steye giremioırum şifremi dğiştiremiorum yapın şu siteyiii b..... mu vardıda siteyi bozdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Siteyi biz veya buradakiler bozmadı. Siteyi Bunlar bozdu.Derdini onlara anlat.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar