crazyboy18 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu nedırya bu knıghte gırmek ıcın ıllakı gold uyemı olalım para kazanmak ıcın mı yapıyolar anlayamadım yok no premıum falan almassam gırmıcemmı oyuna ne iş yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kinght a giremediğn içn sitem etmekte haklısın ama gereksiz topic açmanın anlamı ne???[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ince iş bende çok zor girdim :([signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaf 100. topic oldu evet arkadaşım ama illa giremiyceksin deil.Zaten orda oyuna girerken yazıyor %80 free user diye.her server kapasitesi %80 aştıgı zaman yani free user bakımından giremiyceksin ugraşırsan girersin ama.Yani serverların %20 si prelere rezerve gibi.[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar