ravachol Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bundan5-6 sen öncesi bn magic oynarkene türkçesi yapılacak falan diye bir muhabbet vardı (japonya-fransa misali) noldu o konu hakkında bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 magicin türkçesi yapılmadı şu an aynen ingilizce devam ediyor bildiigm kadarıyla.[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ihtiyaç var mı? türkçe kural kitabına baktınız mı? ben beğenmedim çevirileri. ayrıca komik oluyor. D&D'yi de türkçe oynayamıyorum. belki orjinal haliyle öğrendiğimdendir ama terimler tutmuyor yaw. bence şu hali iyi. tek sorun , ingilizcesi olmayanlar biraz zorlanıyor ezberlemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende ucuza buldum diye starter set türkçe almıştım türkçe rulebo... öhöm kaide kitabı olmasına rahmen magic in sitesine bakmak zorunda kalmıştı ben anti-türkçefrp ciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Evet vardi ama Dolarin Turkiyedeki artişi ve buna bagli olarak azalan oyuncu sayisi yuzunden iptal oldu arti Card larin Turkiyeye girisinde alinan vergi sagolsun Tum dunyada en pahali cardlar turkiyede oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bi booster 7-8 milyon bi şey ya normalde 2-3 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 2 dolar bi booster olsa bu oyunu birakmazdim. Bize bile ucuz geliyo Dusunsene A.B.D li ye İngilize'lere sakız parasi gelir bu para ... [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 16:01 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 türkçesi çıksa, ilk başta terimleri benimsemek zor gelse de oynardım herhalde. her halükarda "librarymi shuffle ediyorum" gibi cümleler kurmaktan iyidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar