Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıdığım şok geçirdi sanırım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Az önce benim şekermi şeker tatlımı tatlı bıdık kitlendi böyle elimde..
Hazır öyleyken fotoğraf cekip paylasayım dedim, çok şeker bişi oldu ya =)

[spo1=1][/spo]
[spo2=2][/spo]
[spo3=3][/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page

Mesaj tarihi:
ehaehhae son resimde emrah bakışı var:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için...
Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bnm bu bıdıktan hbrm yoktu!...kediciğn yok muydu* hıı?:D
çok bıdıkmış cnm:D neden donmuş kalmış? o da mı üşüo:D??[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
Kedimi verdim ben arkadasıma :(
Hem üşümüo, ona bir mayhem verdim ben.

@Fistan 5 ay oldu bende olalı =)
Allah korusun ya, cok seviyorum bıdığımı ben..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
heheh hohlıcak birini buldun:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
hayvani kötü emellerine alet etmiyorsun degil mi ?[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Aralık 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 24 Aralık 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
lol o bir kere hayvan degil bıdık =P
ne yapıcam bu sevimlilige, kıyamam ki, yerim ancak onu =)

ikinizden biri hayvan mayhem kabul et şimdi. :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
Hamster..
Gonzales alıcaktım işte 5 ay önce bıdığımı almadan, arastırdım baya cok kacıyorlarmıs, sıcak degillermis, cok kemiriyorlarmıs, yabaniymis falan fistan diye almadım.
Hem bu daha şeker =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
Hamsterim vardi benim de baya kücükken, 1.5 sene yasiyorlar o cok kötü ben de bigün böyle kaskati bulmustum yani pek hos olmuıyo[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
  • Yeni Oluştur...