ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Pamir daha bana gelip neyse bişe demeyecem it kopukla mıhattap olmayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 muıhauhauha bahri shell ıcın yalvardıgın gunlerı unutma cakal erif! özkan ne olur botlarım dısarıda kaldı ne olursun yarın parası neyse yollucam lan ıt senın yuzunden makınam kapandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Edit [Bu mesaj ofs tarafından 26 Aralık 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Susun Ya 2 nizde LamerSiniz ... :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lan gevşek erif bana yazdın bottan 1 bok beklemedım saten aksine 1 gunde 900 tane yaptım ertesi gun hepsini caldın yalansa yalan de askum n3t zamanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Edit [Bu mesaj ofs tarafından 26 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyunda da yalwardın gunlerı aklına getır!!! glave ıcın 2 saat agladın gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ağlamak ? glave için ? looooooooooooooooooooooooool oyuna ilk basladıgımda senden sadece para ve eşya istemiştim buna yalvarmak diyorsan evet yalvardım bokunu ym abi 10k pls dedim ok tatmin oldunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 PAticik forumu argo kelimeler kullandım ıcın sızden özür diliyorum bahri msn de unblock yap derdını orada anlat! burada mıllet senın dırdırını dınlemek zorun da degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hem sen baslatıyorsun hemde millet derdini bilmmne diyosun ne eziksin lan sen seninle polemgie bile girilmez düşüksün olm düşük siktir şimdi fuck off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bahri ezik olan sensin hattan sen 1 n00b sun hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ok.ßen ßir Noobum eziğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar