pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pC ye Tarama YapıOrdum Bir Trojen BuLdu... [spo1=Trojen...][/spo][signature][hline]Nick : pCBuyucuLwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )CLan : AshQiyANp : 13x.xxxServer : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sonuç? :D trojan siz bir dünya için el ele:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Görmüormusun neyin iÇinde Trojen buLdu ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1276 patchini laucherdan cektim deme lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 la alper ben onur:D yavaş olm :D elynor.. valla gördüm ilginç.. başka bi dosyadan atlamış olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Len onur çıkaramadım bi an yeni uyanmışım uyku sersemiyim :D Kendi ftp adresinden Çektim orjinaL® sitesinden orda da trojen oluorsa bilemiyecem[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alla alla.. ilginçmiş yaw.. dur bende bi taratayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ßirincisi En uzman oldugum konunun Paticikde olmasına Sasırdım Neyse linuxe baslayalım:) İkincisi Trojen Degil Trojan üçüncü Olarak PsyBnc Shelline kuracaksın wget http://www.xx.com/psybnc.tar.gz tar -zxvf Psybnc.tar.gz cd Psybnc make make install pico psybnc.conf portlarını Ayalarladıkdan ./psybnc yazarakÇalıştıra bilirsin Çalısan Dosyalara Ps x makinadaki Çalısan Dosyalara ise px aux şeklinde bakabilirsin + O trojan Dosyası Knightden Degil Psybncden ve bana güvene bilirsin o bir trojan degil [Bu mesaj ofs tarafından 26 Aralık 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ders ver demedik bilioz senin bildiklerini ben unuttum[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :) Ozaman Söyle birşey Söyleyim Burası irc forumu degil yanlıs yere yazmıssın insanlara iyilik yaramıyor kafana göre takıl genç[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hep söyledigim gibi , en iyi patch launcherdan yuklenendir :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Aşağıda pacth1276 da trojan buLdu bnc dosyasında değiL o sırada taramaya dewam ediOrdu...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol picalllo konunun knight ile alakası yokki :) orada virüsü Psybncden Bulmus oda ztn trojan degil Pinfi olarak tanımlamıs herneyse:)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aa pardon yanlıs görmüşüm cok özür Lanucherden görmüş zannetmiyorum Bazı anti virüsler kafayı yiyor Kasper Sky gibi:) Eger Kasper Skyı kapatıp yeniden açtıysan 1 saat sonra fln yada pc resetten sonra abuk subuk şeylere virüs diyor[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eee bende deminden beri onu anlatmaya çalışıorum sen bnc ye takmışSın :D [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 26 Aralık 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 özür dilerimya linuxile ilgili birşey görünce bişeler yazasım geliyor sorry.[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ofs, 26 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki: aa pardon yanlıs görmüşüm cok özür Lanucherden görmüş zannetmiyorum Bazı anti virüsler kafayı yiyor Kasper Sky gibi:) Eger Kasper Skyı kapatıp yeniden açtıysan 1 saat sonra fln yada pc resetten sonra abuk subuk şeylere virüs diyor bana olmuştu bikere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Walla ben trojen felan dinlemiyorum :D Benim şifremi 9989987788 kişi biliyor.Üstümde doğru dürüst bir item olmadığı için girip birşeyimi almaya tenezzül eden yok.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ofs, 26 Aralık 2005 15:18 tarihinde demiş ki: lol picalllo konunun knight ile alakası yokki :) orada virüsü Psybncden Bulmus oda ztn trojan degil Pinfi olarak tanımlamıs herneyse:) Bence sana lol İyi bak knight ile alakasi olup olmadigina :D Virüs ü bulmus ama taramaya devam ediyor .[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ofs, 26 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki: aa pardon yanlıs görmüşüm cok özür Lanucherden görmüş zannetmiyorum Bazı anti virüsler kafayı yiyor Kasper Sky gibi:) Eger Kasper Skyı kapatıp yeniden açtıysan 1 saat sonra fln yada pc resetten sonra abuk subuk şeylere virüs diyor :P[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben yazana kadar 5 msj atilmis ustune :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Jet hızıyla şifre değiştir, tabi şifre değiştirmek daha tehlikeli olabilir K2 saolsun :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 CeeK lamer oldunu heryerde belli etmek zorundamısın !!! Lamer Lamer :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Pamir bilir ircservices i bana kurdururdu :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar