AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 süper bir drama. ilk çıktığı günden beri izliyorum cnbc-e'de. her cumartesi 24:00'da tekrar bölümü, pazar 23:00'da yeni bölüm.[signature][hline]God Called Sick Today
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehhehh...bu akşam da var. bnce de ii bi dizi, kaçırmam.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
onurf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=89650
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok sakat bı dızı.Annesı oğluna oral yapmış fln sevısıyorlar durmadan.gorunce soke oldum resmen : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 30 kere açmaya gerek yok =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 annesi deil o bi kere üvey annesi[signature][hline]Order Within Chaos....
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olsun ama çocuk uvey annesı oldugunu yenı ogrencı oz annesı dıye bılıyordu yıllarca ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Öne çıkan mesajlar