Chorap Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bende bi Linksys Wireless-G modem var fakat wireless da bir sorun var sanırım...Wireless alması gereken uzaklıkta bağzen alıyor bağzen almıyor. Örneğin benim odada bile (modemin yanı) bağzen almıyor wireless. Ben bilgisayarı normal eternetle bağlıyorum fakat arkadaşların dizüstü bilgisayarları dediğim gibi böle sorunlar yaşıyor. Bir aşağı katta veya yan odada da aynı sorun var. Aldığı zamanlar oluyor ama genelde almıyor. Hyr biz alırken bunun uzaklık seviyesi 100 metre fln dediler ki doğrudur. Çünkü bizim arkadaş sokağa çıkmış arabanın içinden bile almış aynı modem. Şimdi benim modemde mi bi arıza var? Normal bağlanırken ben eternet kablosuyla hiç bir sorun yok faka bu wireless sorun yaratıyor. Servisi varmıdır, oraya mı götürmek lazım? Bilenler bi yardım ederse çok sevinirim...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Aynı sorun bende de vardı. Kullanıcı arabiriminden Wireless / Basic Wireless Settings kısmındaki Wireless Channel ayarını değiştirince düzeldi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onu tam nasıl yapıcam açıklayabilir misin?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 du ss çekiom upload edip koyucam 5 dk müsade :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Internet Explorer'i aç. Adres çubuğuna 192.168.1.1 yaz. Değiştirmediysen parola : Kullanıcı adı : Admin Şifre : Admin Wireless'i tıkla Sonra aşağıdaki resimdeki ayarı değiştir. [spo1=Aha bu..][/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/Deep SpaceICQGerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok saol gerçekten... yanlız sen kendi ip ni vermişsin ben benimkini girince oldu :) peki hangi channel yapıcam? yani hangisi tutarsa filan mi? :D çok saol yine...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Wireless Network Mode'u B-Only olarak değiştirin, Wireless Channel seçeneğini de kullandığınız kablosuz ağ kartının seçeneklerinde seçtiğiniz kanallı seçin. (Varsayılan değeri 11'dir eğer değiştirmediyseniz.) Büyük ihtimalle kopma problemi ortadan kalkacaktır. Bir diğer olasılık da kullandığınız kartın sürücülerinden kaynaklanabilir. Güncel sürücüsünü indirip kurmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar