malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fem geometri,geometride bi başyapıt. çok ciddiyim vede tavsiye ederim yani.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 asıl basyapıt sürat de gerçi zambak mı ne yaptılar ismini kırmızı sorular vardı çok şirinlerdi :D ama biraz abartı ve gereksiz tavsiye etmem güvenderle fem iyidi pi de fena değildi ama geometri en güzel dersanenin verdiği yaprak testleri çözerek çalışılıo yolda okulda falan çözmesi zevkli olur (körfez geometriyi ellerimle parcalayıp yaprak test haline getirmiştim çözdükçe yırtıp atıosun için rahatlıo )[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İzon sana şöyle bir tavsiyede bulunayım, yapamadığın soruları sakın es geçme. Bilen bir arkadaşına sor sana anlatsın. Konu anlatımlı bir kitapla başlamakla çok doğru yapmışsın. Unutma yapamadığın her soru karşına tekrar çıkar, onu çözmeyi öğrenemdiğin sürece. Başarılar.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 teşekkürler arkadaşlar çalışmalar şuanda iyi gidiyor yapamadığım sorularda da arkadaşlar yardımcı oluyor bazen "hadi ya yani bunu yapınca çıkıyo muydu" diyip biraz dumur oluyo insan ama sonra soruyu aklına kazıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tümay ın geometri setini tavsiye ederim bi de geometride ikizkenar üçgen eşkenar dik açıortay kenar ortay teoremleri orta taban vs bunları öğrenirsen ve de bol antrenman yaparsan geometri senin köpeğin olur olay soruları görmede bitiyor başarılar...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gecen gün pi yayınlarının geometrisini cozmeye calıstım 2 gün kendime gelemedim yaw[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pi'nin matematiğine bakmistim geçen sene beğenmedim. geometride nepin ne edin zaferden uzak durun hatta tüm kaynaklarda zaferder uzak durun (piskopatsanız başka tabii)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bak ne dicem. Maltepe geometri var onu çözersen bu iş tamam . Geometri için çözülmesi gereken bi kaynaktır. Ben 1 tek onu çözmüştüm yetmişti.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 maltepe de sanırım guvender e bağlı güzel kaynak derken şu anda başlangıç - orta seviyede bir insan için çook kazık mı ? şuanda soruları pekiştirmeye çalışıyorum kazık soruların içinden çıkamayabilirim/çıkamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar