Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geometri sorunsalı

izOn

Öne çıkan mesajlar

asıl basyapıt sürat de gerçi zambak mı ne yaptılar ismini kırmızı sorular vardı çok şirinlerdi :D ama biraz abartı ve gereksiz tavsiye etmem güvenderle fem iyidi pi de fena değildi ama geometri en güzel dersanenin verdiği yaprak testleri çözerek çalışılıo yolda okulda falan çözmesi zevkli olur (körfez geometriyi ellerimle parcalayıp yaprak test haline getirmiştim çözdükçe yırtıp atıosun için rahatlıo )[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

İzon sana şöyle bir tavsiyede bulunayım, yapamadığın soruları sakın es geçme. Bilen bir arkadaşına sor sana anlatsın. Konu anlatımlı bir kitapla başlamakla çok doğru yapmışsın.
Unutma yapamadığın her soru karşına tekrar çıkar, onu çözmeyi öğrenemdiğin sürece.
Başarılar.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

pi'nin matematiğine bakmistim geçen sene beğenmedim.
geometride nepin ne edin zaferden uzak durun hatta tüm kaynaklarda zaferder uzak durun (piskopatsanız başka tabii)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...