boo_rock Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar ben 3 senedir SWG oynuyorum..malum burda swg oynayanlar bilir SOE oyunu öldürdükten sonra arayış içine girdim.SWG den bi arkadaşım GW ye gel dedi ama gw yi nerden satın alıcam sistemi nasıldır bilmiyorum lütfen yardım edin[signature][hline]Protest the SOE!!! they killed the best mmorpg!!!!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 www.plaync.com burdan account yaratıp online cd-key satın alıyorsun sonra add game diyip mailine gelen cdkeyi yazıyorsun sonra oyun için download linki çıkıor ordan oyunu download edion ve oynamaya başlıon :D
boo_rock Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peki bu oyunu deneme gibi bi şans var mi?
rukenau Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ve farkettim ki sordugun sorular hep aynı. farklı topiclerde hep aynı soruları soruyorsun.[signature][hline] WasP | Roland __________________________ [email protected] www.cLanWasP.com We never actually own the WasP, we merely look after it for the next generation ... CHiLdE RoLaND to tHe DarK TowEr CaMe
Öne çıkan mesajlar