Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 4 (PS3)

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:
Ya Snake deki hücresel sorunu geriye çeviriyorlar, ya da ikinci bir eleman var. Offf varya bu oyun bana PS3 aldırtcak ya.

bana aldırttı ya.. demo çıkacak diye deliler gibi bekliyodum fakat hade len ne demosu pipikler seyredin mk dedi hideo dayı.
aldım ps3'ü bunu bekliyom ((:

mayısta mgs4 ve gta4 ile patlayacak satışları diye düşünüyorum ben ps3'ün... asıl olayı bide mgs:online yapıp beleş dağıtarak koyacak çocuu hideo dayı. hideo dayıyla oturup fener maçı seyredersim çekirdek çıtlatasım var o derece seviyom adamı askdask
Sosyal ağlarda paylaş

çıktığı ilk hafta ilk hafta oyun 1 milyon satamazsa kojima batıyor arkadaşlar... o yüzden serinin sonu

preorder olayına sıcak yaklaşmıyo dağıtım problemleri yüzünden
oyunun sürekli ertelenmesinin nedenide bu. yoksa şu anda üzerinde çalışılan birşey kalmadı bitti oyun

fakat piyasaya girme zamanını tutturmaya çalışıyo ondan 2 erteleme
Sosyal ağlarda paylaş

snake in ölmesi serinin sonu olacağı anlamına gelmiyor aslında(gerci kojima öyle olcak demiş ama :p). 3. oyun gibi farkli bi karakter üzerine olabilir oyun, gecmiste gecebilir ya da clone u cikar, kankası cikar gelecekte gecer. ben sanmıyorum bu kadar para basan bi oyunun sona ereceğini. ismi mgs 5 olmasada yeni mgs ler göreceğimize inanıyorum acikcasi (mgs portable ops gibi).
Sosyal ağlarda paylaş

snake savas gazisi degil ki, gazi olmak icin bir savas ve savası atlatan birinin olması lazım. snake ise sadece savasmak icin yaratılmıs life time savascı. zaten bir kere asker dedigin orduya baglı olur, snake in baglı oldugu apayrı gizli operasyonlar icin kurulmus fox hound var, askerden cok gizli ajan. o bakımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

snake - fox hound hukumtein ortulu operasyonları icin kullandıgı bi kurum, ordu ise bildigin kamu kurulusudur, asker dedigi de bildigin memurdur.

resmi kaynaklarda ise adı bile gecmez cunku uretilmis bi adamdır, mgsyle ilgili kitapcıklarda vsde asıl adı bilinmiyor diye gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

snake'ler us'in projesi. soğuk savaş zamanında gerçekleştirilmiş bir proje. yani aslında gizli projeden ibaretler. solidus-solid-liquid

üçü aynı gen üzerinde oynanarak yaratılmış 3 tip. çekinik baskın ve hybrid gibin. snake us hükümetine çalışırken birinci oyunun sonunda kaçıyor. solidus'ta eski başkan zaten kafadan patriots'a çalışıyo. solidus patriot düşmanı oluyor 2. oyunda hatırlarsanız bütün amacı patriots'ı bulup yoketmek

sonuçta hepsi aslında us hükümetine bağlılar fakat asi oluyolar. ha snake iyi taraf diye düşündüğümüz tarafta solidus kötü gösterildi fakat solidus sonuna kadar haklıydı bence saçmalıktı yani ölmesi falan

dördüncü oyunun senaryosunun karmaşıklığı yüzünden çok garip şeyler olacak gibi geliyor bana. solid snake(old snake) tamamen kendi örgütüyle giriyo savaşa. savaşı yaratan liquid zaten kendi ordusu var adamın. farklı factionlar var onları merak ediyorum. araya beauty and beast katılıyo

çok karışık olacak oyun gibi geliyo bana. mgs2'yide oynayıp ilk önce anlamamıştım ben nası ya noluyo lan falan diye ki ingilizce probleminden diil (:

hideo ciddi bir efsane yaratacak gibi geliyo bana bu oyunda ve bildiğin saat falan sayıyorum (:

Edit: Spoiler. / RabbiT
Sosyal ağlarda paylaş

ppoyr said:
snake - fox hound hukumtein ortulu operasyonları icin kullandıgı bi kurum, ordu ise bildigin kamu kurulusudur, asker dedigi de bildigin memurdur.

resmi kaynaklarda ise adı bile gecmez cunku uretilmis bi adamdır, mgsyle ilgili kitapcıklarda vsde asıl adı bilinmiyor diye gecer.

Solid Snake'in gerçek adı DAVID (Bkz. MGS1 Otacon sonu)

Naked Snake a.k.a. Big Boss'un gerçek adı JACK (Bkz. MGS3)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...