Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ssj4songoku said: Ya Snake deki hücresel sorunu geriye çeviriyorlar, ya da ikinci bir eleman var. Offf varya bu oyun bana PS3 aldırtcak ya. bana aldırttı ya.. demo çıkacak diye deliler gibi bekliyodum fakat hade len ne demosu pipikler seyredin mk dedi hideo dayı. aldım ps3'ü bunu bekliyom ((: mayısta mgs4 ve gta4 ile patlayacak satışları diye düşünüyorum ben ps3'ün... asıl olayı bide mgs:online yapıp beleş dağıtarak koyacak çocuu hideo dayı. hideo dayıyla oturup fener maçı seyredersim çekirdek çıtlatasım var o derece seviyom adamı askdask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben snake'in ölmeyeceğini iddia ediyorum. dsklgjds sürekli bişeyler iddia ediyorum. görücez oyun çıksa da oynasak yau gta 4 de doğum günümde çıkıyomuş. artık aranızda para toparlayıp bana bi ps3 bi de gta4 alıp verirsiniz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 en az 2 milyon tane satar ilk 1 ay içinde diye tahmin ediorm mgs4 ama görecez eğer hideo beklediğini bulamazsa olan sony'ye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çıktığı ilk hafta ilk hafta oyun 1 milyon satamazsa kojima batıyor arkadaşlar... o yüzden serinin sonu preorder olayına sıcak yaklaşmıyo dağıtım problemleri yüzünden oyunun sürekli ertelenmesinin nedenide bu. yoksa şu anda üzerinde çalışılan birşey kalmadı bitti oyun fakat piyasaya girme zamanını tutturmaya çalışıyo ondan 2 erteleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Olusu satar bu oyunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 snake in ölmesi serinin sonu olacağı anlamına gelmiyor aslında(gerci kojima öyle olcak demiş ama :p). 3. oyun gibi farkli bi karakter üzerine olabilir oyun, gecmiste gecebilir ya da clone u cikar, kankası cikar gelecekte gecer. ben sanmıyorum bu kadar para basan bi oyunun sona ereceğini. ismi mgs 5 olmasada yeni mgs ler göreceğimize inanıyorum acikcasi (mgs portable ops gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi dur bakalım bu oyun kaç satacak çok merak ediyorum bu kadar az ps3 satılmışken...bu kojima için büyük bir sınav ilk hafta 1 milyon satarsa önünde eğilecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kojima mgsden sıkılmıs arkadaslar, kulagından tutup yaptırtmıslar bu son oyunu da. bu oyun artık baglayalım da bitsin oyunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yeni projeye başlıcam diyor:) başlasın bakalım inşallah rpg yapar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o bossların olduğu video ne kadar çılgın bir video öyle. Resmen o uçan şeyden tırstım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sanırım zaten snake in emekli memur bıyıgının tek acıklaması da insanları seriden sogutmak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yakışmış bence ya,ayrı bi tarz katmış :p o deilde şu in-game videoyu izledim oha lan acayip canım çekti süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ppoyr said: sanırım zaten snake in emekli memur bıyıgının tek acıklaması da insanları seriden sogutmak olabilir. katılmıyorum, bence yapılabilecek en iyi yaşlı snake yapılmış,savaş gazisi havasını tam veriyor çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 muhteşem olmuş yaw snake. şu mgs4 çıksın bi 2193012951023 kere bitirelim bütün sonlarını easter egg olayları falan görelim bitirelim. üzerine online'ı gelecek. tripıldabılkombo'yu kafamıza yicez online ile. YETER BE ÇIK LAN OYUN! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Online ile MGS4 birlikte gelmiyor muydu yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 snake savas gazisi degil ki, gazi olmak icin bir savas ve savası atlatan birinin olması lazım. snake ise sadece savasmak icin yaratılmıs life time savascı. zaten bir kere asker dedigin orduya baglı olur, snake in baglı oldugu apayrı gizli operasyonlar icin kurulmus fox hound var, askerden cok gizli ajan. o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 neden yanu mgs'de göreve gitti, hükümet tarafından görevlendirilip sonra mevcu değişti ve görevden alındı/ayrıldı. sonucta resmi olarak gazi veya KIA geciyor, aslında muhtemelen resmi olarak hiç gecmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 snake - fox hound hukumtein ortulu operasyonları icin kullandıgı bi kurum, ordu ise bildigin kamu kurulusudur, asker dedigi de bildigin memurdur. resmi kaynaklarda ise adı bile gecmez cunku uretilmis bi adamdır, mgsyle ilgili kitapcıklarda vsde asıl adı bilinmiyor diye gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 snake'ler us'in projesi. soğuk savaş zamanında gerçekleştirilmiş bir proje. yani aslında gizli projeden ibaretler. solidus-solid-liquid üçü aynı gen üzerinde oynanarak yaratılmış 3 tip. çekinik baskın ve hybrid gibin. snake us hükümetine çalışırken birinci oyunun sonunda kaçıyor. solidus'ta eski başkan zaten kafadan patriots'a çalışıyo. solidus patriot düşmanı oluyor 2. oyunda hatırlarsanız bütün amacı patriots'ı bulup yoketmek sonuçta hepsi aslında us hükümetine bağlılar fakat asi oluyolar. ha snake iyi taraf diye düşündüğümüz tarafta solidus kötü gösterildi fakat solidus sonuna kadar haklıydı bence saçmalıktı yani ölmesi falan dördüncü oyunun senaryosunun karmaşıklığı yüzünden çok garip şeyler olacak gibi geliyor bana. solid snake(old snake) tamamen kendi örgütüyle giriyo savaşa. savaşı yaratan liquid zaten kendi ordusu var adamın. farklı factionlar var onları merak ediyorum. araya beauty and beast katılıyo çok karışık olacak oyun gibi geliyo bana. mgs2'yide oynayıp ilk önce anlamamıştım ben nası ya noluyo lan falan diye ki ingilizce probleminden diil (: hideo ciddi bir efsane yaratacak gibi geliyo bana bu oyunda ve bildiğin saat falan sayıyorum (: Edit: Spoiler. / RabbiT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi keşke tüm oyunları anlatım tüm spoilerları vermeseydin... ya da spoiler alert koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 unutmuşum yaw... kendi yazdığımızı editleyemiyor muyuz? bide sen bilmiyosan baktın en başta birinci oyunun sonu yazmışım gördün okumasaydın gerisini? bi üstteki post'a spoiler yazılabilir mi acıbağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 moderatörler yardım etsin spoiler içine alın lütfen yazıyı saygılar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ppoyr said: snake - fox hound hukumtein ortulu operasyonları icin kullandıgı bi kurum, ordu ise bildigin kamu kurulusudur, asker dedigi de bildigin memurdur. resmi kaynaklarda ise adı bile gecmez cunku uretilmis bi adamdır, mgsyle ilgili kitapcıklarda vsde asıl adı bilinmiyor diye gecer. Solid Snake'in gerçek adı DAVID (Bkz. MGS1 Otacon sonu) Naked Snake a.k.a. Big Boss'un gerçek adı JACK (Bkz. MGS3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ps3 bağışı yapmak isteyen iyi bi pati üyesi arıyom şu oyunu oynayamassam öteki dünyaya sakat gidecem asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar