Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilginize..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dies2, 25 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
ah askım aman askım sen nedersen tamam aşkım acılar icinde yandım bu senin farkın Kizin1i :D

Evet picallo her ne kadar kendini sasirip kizin1inin basligini sapittirsada..

Ben kizin1ine mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. Hersey gonlunce olsun Arzu.
Mesaj tarihi:
arzu aplaaaaa :'((((( yapma yaa!!
allah kalanlara oyunu biraktirmasin ya rabbim[signature][hline]nick:richy :D
clan:TAKILIOMkafamagöre®
LvL:6x
Np:11k yeni basladim :S
mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins
Mesaj tarihi:
peki ne yapmayı dusunuosun hayatının kalan turk telekom gunlerınde arzu[signature][hline]nıck:izmir
server:ares
job:blade master
lvl:6x
np:12xxx
clan:destiny
Mesaj tarihi:
valla deliler gibi lvl falan kasmayı dusunmuyorum arkadaslarim benim clanda olmamı istiyor ve ben sadece onlarla muhabbet icin clanın basında olacagım clan adi: eski orjinal >> Knights leader :kizin1i dir lvl 36 dir :D ben sadece charımı devrettim clanımı ve arkadaslarımı devretmedim... telekom gunlerinde clanımla ve arkadaslarımla ilgilenecegim. no ex no nps. :)
Mesaj tarihi:
said:
kIzIn1i_, 26 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
valla deliler gibi lvl falan kasmayı dusunmuyorum arkadaslarim benim clanda olmamı istiyor ve ben sadece onlarla muhabbet icin clanın basında olacagım clan adi: eski orjinal >> Knights leader :kizin1i dir lvl 36 dir :D ben sadece charımı devrettim clanımı ve arkadaslarımı devretmedim... telekom gunlerinde clanımla ve arkadaslarımla ilgilenecegim. no ex no nps. :)

tam yonetici olucan yani :D
Mesaj tarihi:
aynen oyle jadecik ya bu oyunda yonetici olacaksın yada arkadaslarından clanından kopup ex nps kasacaksın.. ben bunu yaptım sıra tam yoneticilikde :P 24 saat a1 piana gate arkasi /pm kizin1i :P
Mesaj tarihi:
evet buldum ama bize acil joponca ve çince bilen biri lazım :D:D:D

ablamıyo ben :D

yarın şirkette bi inceleme yaparım :D:D

cince ve japonca olayı tamamlanırsa çok güzel bi server var manyak manyak pianada atla dolaşırız :D:D:D
Mesaj tarihi:
kzin1i satın alanlar jade ile bayram ortak aldı die duydum bu bilgiyide kimseye vermem :D
oyunu birde ben bırakabilsem .. Dershane eve gelip hemen test çözüyorum sonra KE ... kız arkdaşımı bile bıraqtım nerdeyse :D
aldattığmı sanıyor .. :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR
server:ares
clan:immortalknights
lvl : 61 lvl mage
np: 4,2 k
Mesaj tarihi:
Fiyaka Ben charımı sattım die bişi solemedim sadece 1 arkadasa devrettim. dedim. topicin baslıgını okursan daha iyi anlarsın..

[Bu mesaj kIzIn1i_ tarafından 26 Aralık 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ne dielim :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY
Clan : YoQ! / YoQ!
Lvl : 6x / 6x
Class : Kasar Hood / Arch mage
Nation: El Morad / El Morad
Np :1xxxx / YoQ!
Server: Ares / Ares
Mesaj tarihi:
Galiba Ben üzerime Düşen Olarak kızın1iden Ayrılırken aramızdan özürümü diledim içim rahat Güle güle Kızın1i

[Bu mesaj ofs tarafından 26 Aralık 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...