JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: dies2, 25 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: ah askım aman askım sen nedersen tamam aşkım acılar icinde yandım bu senin farkın Kizin1i :D Evet picallo her ne kadar kendini sasirip kizin1inin basligini sapittirsada.. Ben kizin1ine mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. Hersey gonlunce olsun Arzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arzu aplaaaaa :'((((( yapma yaa!! allah kalanlara oyunu biraktirmasin ya rabbim[signature][hline]nick:richy :D clan:TAKILIOMkafamagöre® LvL:6x Np:11k yeni basladim :S mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 satanada alanada hayirli olsun ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 peki ne yapmayı dusunuosun hayatının kalan turk telekom gunlerınde arzu[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:12xxx clan:destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @izmir: :D Gece gece iyi güldürdün Allahda seni güldürsün.. ;)[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla deliler gibi lvl falan kasmayı dusunmuyorum arkadaslarim benim clanda olmamı istiyor ve ben sadece onlarla muhabbet icin clanın basında olacagım clan adi: eski orjinal >> Knights leader :kizin1i dir lvl 36 dir :D ben sadece charımı devrettim clanımı ve arkadaslarımı devretmedim... telekom gunlerinde clanımla ve arkadaslarımla ilgilenecegim. no ex no nps. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nayırrr !!!nolamazz!!! bizi bırakma :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en güzeli kurtulmak tı şu iletten ben bıraktım ( bıraktrıldım ) rahatım hehe ex yok neps yok vs vs yok oh negüzel ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hono sana bakmak icin msn actım burdan mesaj attın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kIzIn1i_, 26 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki: valla deliler gibi lvl falan kasmayı dusunmuyorum arkadaslarim benim clanda olmamı istiyor ve ben sadece onlarla muhabbet icin clanın basında olacagım clan adi: eski orjinal >> Knights leader :kizin1i dir lvl 36 dir :D ben sadece charımı devrettim clanımı ve arkadaslarımı devretmedim... telekom gunlerinde clanımla ve arkadaslarımla ilgilenecegim. no ex no nps. :) tam yonetici olucan yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende yatacxaktım ama senden haber bekliyordum tlf de kapalı msn dede yoksun hehe esir oldum burda hallettinmi clan işini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aynen oyle jadecik ya bu oyunda yonetici olacaksın yada arkadaslarından clanından kopup ex nps kasacaksın.. ben bunu yaptım sıra tam yoneticilikde :P 24 saat a1 piana gate arkasi /pm kizin1i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hono cok saol hallolldu icin rahat olsun telefon şarzda msn actım sen buldunmu konusdugumuz olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet buldum ama bize acil joponca ve çince bilen biri lazım :D:D:D ablamıyo ben :D yarın şirkette bi inceleme yaparım :D:D cince ve japonca olayı tamamlanırsa çok güzel bi server var manyak manyak pianada atla dolaşırız :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kzin1i satın alanlar jade ile bayram ortak aldı die duydum bu bilgiyide kimseye vermem :D oyunu birde ben bırakabilsem .. Dershane eve gelip hemen test çözüyorum sonra KE ... kız arkdaşımı bile bıraqtım nerdeyse :D aldattığmı sanıyor .. :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fiyaka Ben charımı sattım die bişi solemedim sadece 1 arkadasa devrettim. dedim. topicin baslıgını okursan daha iyi anlarsın.. [Bu mesaj kIzIn1i_ tarafından 26 Aralık 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hım pardon o zaman .. neyse hayırlısı olsun....[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 millet kutlama yapıyo castlede gitti diye :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hayırlı olsun ne dielim :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Galiba Ben üzerime Düşen Olarak kızın1iden Ayrılırken aramızdan özürümü diledim içim rahat Güle güle Kızın1i [Bu mesaj ofs tarafından 26 Aralık 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar