kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaslar ares serverinde 70 lvl priest char name: klzln1i ile artık ben oynamıyorum baska 1 arkadasa devrettim yakında nicki deişecektir bilgilerinize.. Teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bana pm atan sen miydin ? Yoksa alan arkadas miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ares büyük bir 1 i kaybetti !!![signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben oyun oynadıgım sure içinde sana hiç pm atmadım atmamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zuzuuzuzuz[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ve aresin yıkıldıgı an asfddsafgsgas[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ok yeni alan arkadas direk niye bana pm atti anlamadim. Kaca sattin sormasi ayip :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla cok uzuldum hatta uzuntuden aglıyom :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Clanlara bakiyordum simdi de patriota girmis kizin1i[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kızın1i nin suçu ne kimse sevmio humanla pek alakam olmadıgı için anlamam da ayrıca 70 e kasıp bırakması acayiiiip saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: deda, 25 Aralık 2005 22:49 tarihinde demiş ki: kızın1i nin suçu ne kimse sevmio humanla pek alakam olmadıgı için anlamam da ayrıca 70 e kasıp bırakması acayiiiip saçma Severler severler de soyleyemezler :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Satmıştır chari. Ayrica o chari alan kiside ne kadar kalir , orasida tartisilir. Zamanla görucez.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Satmıştır chari. Ayrica o chari alan kiside ne kadar kalir , orasida tartisilir. Zamanla görucez. [spo1=knights]http://forum.paticik.com/view.php?id=166369&page=4[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yani ?[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Yani ? Baska baslikta ne oldugu yaziyor cok bilen picallo ordan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu arada 37 kişi olmuşsunuz dikkat edin disband olmasin yarin sabaha clan :D İyi Geceler Herkeze ...[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 OLM KARDAN ADAMI BENCE HERKEZ 1 SURVIRCA DALIP YARILIR(KARDAM ADAM BOSU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Bu arada 37 kişi olmuşsunuz dikkat edin disband olmasin yarin sabaha clan :D İyi Geceler Herkeze ... ehehe bu cocuk bigun kanser olucak bana hirsindan :D iste hirs adama neler yaptiriyo oturup clani sayiyo ehehehheheheeheheheheheheheheheh [Bu mesaj JadeReal tarafından 25 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bartu, 25 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: OLM KARDAN ADAMI BENCE HERKEZ 1 SURVIRCA DALIP YARILIR(KARDAM ADAM BOSU) tamam.[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: JadeReal, 25 Aralık 2005 23:02 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Bu arada 37 kişi olmuşsunuz dikkat edin disband olmasin yarin sabaha clan :D İyi Geceler Herkeze ... ehehe bu cocuk bigun kanser olucak bana hirsindan :D iste hirs adama neler yaptiriyo oturup clani sayiyo ehehehheheheeheheheheheheheheheh [Bu mesaj JadeReal tarafından 25 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Hmmm.. Peki senin claninda ki adamlar hergun benim np mi sayiyor. Onlarinda bana hirsi var sanirim :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 25 Aralık 2005 23:02 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Bu arada 37 kişi olmuşsunuz dikkat edin disband olmasin yarin sabaha clan :D İyi Geceler Herkeze ... ehehe bu cocuk bigun kanser olucak bana hirsindan :D iste hirs adama neler yaptiriyo oturup clani sayiyo ehehehheheheeheheheheheheheheheh [Bu mesaj JadeReal tarafından 25 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Hmmm.. Peki senin claninda ki adamlar hergun benim np mi sayiyor. Onlarinda bana hirsi var sanirim :D Kim diyo??????? Kimsenin senle seni kesmek disinda bir isi olmuyor. [Bu mesaj JadeReal tarafından 25 Aralık 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :D 1vs1 e gelsin beni kesen :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 23:19 tarihinde demiş ki: :D 1vs1 e gelsin beni kesen :D ahahah cz de herkez goruyor kesenin kesilenin ispati var..... Ne gelecekler senle 1 e 1 inide gorduk...Diyorumya kimsenin senle isi olmuyor. Np ni bilmiyorum bile 1 kerecik bakmadim. Umurumda degil :) Iste hirs yazik :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tamam peki beni 1vs1 de kim kesicek sizin clandaki assassinlerden. Ben bilmiyorum, sen biliyor musun ? 232998 kisi ile adam kesmeye benzemez 1vs1. Özellikle glichting yaparak gelmekle hic olmaz. For example : Jamax Glichting yapiyor devamli , videosu da var yaparken. Ama onu savunurkende 13 yasinda cocuk dedin. 1 daha yaparsa yollucam.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: PiCaLLo_TR, 25 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Tamam peki beni 1vs1 de kim kesicek sizin clandaki assassinlerden. Ben bilmiyorum, sen biliyor musun ? 232998 kisi ile adam kesmeye benzemez 1vs1. Özellikle glichting yaparak gelmekle hic olmaz. For example : Jamax Glichting yapiyor devamli , videosu da var yaparken. Ama onu savunurkende 13 yasinda cocuk dedin. 1 daha yaparsa yollucam. Sen seni kesen her PaTRiotluya pislik atiyorsun ama millet sana burda kospcu macrocu diyince benden yardim istiyorsun. Seninde bizde dolu ss in var ama biz isimize bakariz milletle senin ugrastigin yontemlerle ugrasmayiz bugune kadar kimseyi bir yere sikayet etmisligimiz yoktur. Seni kale bile almiyoruz. KArsimiza cikarsan keseriz o kadar. Iste hirs ve sen kendini kaybetmissin. Yazik sana. Varsa videosu yolla gerekli yerlere. Bakalim ne sonuc cikacak ben de merak ettim. Ve ben Jamaxxi savunmadim bunu yapmadigini soyledim yasini da soyledim senin kudurmus tehditlerine karsilik. Yolla videoyu biz bekliyoruz yanitini. [Bu mesaj JadeReal tarafından 25 Aralık 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar