Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acele şifre deişimi bilgisi lazım


Arma

Öne çıkan mesajlar

Diğer posttada belirttim ama hack yedim ve şifre değişmem lazım. Bu aralar şifre sorunu herkesde var. Bi sticky yapsak iyi olur. Herşeyiyle şifreyi nası değişirim anlatırsanız sevinirim. Spam mail kapama olayları var sanırım onlarada ihtiyacım var. Yardımlarınız için saolun.[signature][hline]I gladly obey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arma, 26 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
Diğer posttada belirttim ama hack yedim ve şifre değişmem lazım. Bu aralar şifre sorunu herkesde var. Bi sticky yapsak iyi olur. Herşeyiyle şifreyi nası değişirim anlatırsanız sevinirim. Spam mail kapama olayları var sanırım onlarada ihtiyacım var. Yardımlarınız için saolun.


hack yedinse sifre degismen zor.. Sifreni biliyorsan eger. KO webinden oyundaki ID ve sifrenle once login olacan sonra sana email adresi soracak .. Benim gibi gidip Turk serverlarinin mailerinden birini vermicen. Hotmail, gmail yada yahoo mail vericen oda sana yeni passwordunu yollicak. Sora yeni passwordunle tekra
Birde forget password kismindan yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saol. Hallettim. Gmaile e hamen geldi şifre. Hackleyen zeki arkadaş neyseki şifre değişmemiş. Dün gece oyuna girmiş harpylerde sw verip %5 exp kasmış bide salak herif kasana kadar charın şifreyi deişse charıda alacak. Siteden gelen şifreyi kullanacam şimdilik.[signature][hline]I gladly obey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her Mail in Spam koruması yoktur
her mail sunucusunun spam koruması farklıdır
kimisi izin verir kimisi vermez.
bütün mail server larının spam koruması nasıl kaldırıldığını yazmak biraz zor olur.
ama bence sen en iyisi bize mail adresini söyle eğer bilen biri varsa yazsın.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
-Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...