vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kaptan jack linki arıyorum bilen varsa lütfen... hatta tsubasa da olur bi şut çekiyo 2 hafta sonra kalede haueahueaae en güzel komedi komik olandır:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kaptan Jack'i birileri yayınlamıyor ama emule'de falan illa TV Rip versiyonlarını birileri ayarlamıştır. Tsubasa için de nette italyanca versiyonlarını bulabilirsin düşük kaliteli. Henüz ripleyen olmadı. DVD için bir mesaj attım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 google?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 msg icin saol ama para isteyeceğini bilseydim:p[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öle:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... [ img ]E:falkenbachfalkpaticik.JPG[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tsubasa var bende 2 sezon. 1983-1984 sezonlar 25 tane felan her sezon amaa Almanca. sesini kisip izledim cogunu. Emule linkleri de mevcut.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar