elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @thelegbra dory'nin yazdıklarını okuduktan sonra suçlayıcı olmayan art niyetsiz bir tad almanın pek mumkun oldugunu sanmıyorum. ve açıkçası retouch uzerine kurulu fotograflardan ben de pek hazzetmiyorum. lakin oteki fotograflarıma pek fazla dokunmadıgımı, bu fotografta istedigim şeyi elde etmek için bunları yapmam gerektigini düşündügümü de soyledim. gozume çok da fena gozukmeyen bir şey elde ettim; ama suçlayıcı oldugunu düşündügüm yorumlar gelince ben de soyleme ihtiyacı duyuyorum birkaç şey. @horace luminosity blend secenegini bulamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 elvyn sen suç olduğunu düşündüğün için kendini suçlanmış hissetmişsin. yorumda öyle birşey yok. luminosity blend için şu ikisinden birini yap. brightness/contrast verdikten sonra edit>fade yapıp normal yazan yere bas ve luminosity yi seç yahut layerı kopyala, brightness and contrast yap. layer blending optionsdan normal yazan yerden, luminosity yi seç. umuyorum ki ileride sende overlayli fotoğraflar görmeyiz :) iyi bişi diil o.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [/EOF] cooool winstoooon.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 netten buldugun fotolari kendi foton die gostermen kotu ama. ilk fotolarda 3. su gayet baskasina ait sadece ps de editlenmis.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 e de bu kadar oynadıktan sonra bi anlamı kalmıyor bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bende ps'de işlenmiş fotografın artık fotograftan cıkmış oldugunu düşünüyorum. Ki ben dslr kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Ps de, 1 hafta bekleyip çekemediğim bir binayı hemen cekip 10 dakkada istedigim ışığı verebiliyorum fakat bana hiç hoş gelmiyor içimi rahat hissetmiyorum DAHa acık şekilde konuşmak gerekirse fotograf sanat olmaktan çıkıyor ki bana göre en önemli olanı da bu. Ağır ps müdahalelirine uğramiş kareleri amatör iş olarak görüyorum, nekadar iyi olurlarsa olsun....[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şimdi, ehe, "slr kullanan biri olarak" bunları söylüyosan dikkat edelim. ve mesela andrzej draganın sanatçı olmadığını ileri sürüyorsan bunu da kenara not edelim. photoshoplu fotoğraf sanat mıdır diye bi başlık açıp onun altında tartışmayı sürdürmeyi de aklımızdan geçirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Heh, pek tartışıcak bir konu değil. Düşüncelerim fotograf konusunda böyledir :)[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: UrZa, 03 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: netten buldugun fotolari kendi foton die gostermen kotu ama. ilk fotolarda 3. su gayet baskasina ait sadece ps de editlenmis. pes artık. hayatımda boyle iftiraya ugramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilk fotograf cok şeker.2.side yoruma acık..3üncüsünü salla :)[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iki adet fotograf kullanıldı. color balance var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 elvyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sanat sanat ıiçindir bi fotoğraf olmuş...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Yaratıcılık 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar