Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotoğraflarım - elvyn

elvyn

Öne çıkan mesajlar

@thelegbra
dory'nin yazdıklarını okuduktan sonra suçlayıcı olmayan art niyetsiz bir tad almanın pek mumkun oldugunu sanmıyorum. ve açıkçası retouch uzerine kurulu fotograflardan ben de pek hazzetmiyorum. lakin oteki fotograflarıma pek fazla dokunmadıgımı, bu fotografta istedigim şeyi elde etmek için bunları yapmam gerektigini düşündügümü de soyledim. gozume çok da fena gozukmeyen bir şey elde ettim; ama suçlayıcı oldugunu düşündügüm yorumlar gelince ben de soyleme ihtiyacı duyuyorum birkaç şey.

@horace
luminosity blend secenegini bulamadım ben?
Sosyal ağlarda paylaş

elvyn sen suç olduğunu düşündüğün için kendini suçlanmış hissetmişsin. yorumda öyle birşey yok.

luminosity blend için şu ikisinden birini yap.
brightness/contrast verdikten sonra edit>fade yapıp normal yazan yere bas ve luminosity yi seç

yahut layerı kopyala, brightness and contrast yap. layer blending optionsdan normal yazan yerden, luminosity yi seç.

umuyorum ki ileride sende overlayli fotoğraflar görmeyiz :)
iyi bişi diil o.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

netten buldugun fotolari kendi foton die gostermen kotu ama. ilk fotolarda 3. su gayet baskasina ait
sadece ps de editlenmis.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ps'de işlenmiş fotografın artık fotograftan cıkmış oldugunu düşünüyorum.

Ki ben dslr kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Ps de, 1 hafta bekleyip çekemediğim bir binayı hemen cekip 10 dakkada istedigim ışığı verebiliyorum fakat bana hiç hoş gelmiyor içimi rahat hissetmiyorum DAHa acık şekilde konuşmak gerekirse fotograf sanat olmaktan çıkıyor ki bana göre en önemli olanı da bu.
Ağır ps müdahalelirine uğramiş kareleri amatör iş olarak görüyorum, nekadar iyi olurlarsa olsun....[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk fotograf cok şeker.2.side yoruma acık..3üncüsünü salla :)[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...