Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotoğraflarım - elvyn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ne yapmamalı?
...Başkasının çalışmasına saygı duymalı, birinin çalışmasının bulunduğu topice "bakın bende bunu yaptım" diye başka çalışma koymamalı, yeni topic açmalı...

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 07 Ağustos 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resimler guzelde ustlerine yazi yazmasan daha guzel olucak...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 07 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bide başına [Pic] koysak dahada bir şahane olurdu...

forum.paticik.com/view.php?id=43563

forum.paticik.com/view.php?id=133801[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
haklısın ama yıllar soa güzel arşiv olur... tüm threadler düzenli, kadegorilere ayrılmış falan. düzen iidir.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
alexi_septimus arkadaşım kedi resmini spoiler icine koyar mısın.

hatta sil falan.

[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Ağustos 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha ders çalışıodumda ani bi flashback oldu ve hatamı farkettim. [Pic] diil [Foto] olucak=)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk postundaki 2. fotoda (gerçi makinan analog mu dijital mi bilmiyorum ama) siyah beyaz filmle, hatunun yüz hatlarını belirtecek bir ışıkla çekseymişin çok güzel bi emotive çalışma olurmuş. tabi açıyı felan da değiştirecen haliyle..

3. fotoğrafı da çok güzel yakalamışsın, sınırsızlığı çok güzel ifade etmiş bence.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
fotolara bayıdım harika özellikle kedinin o dağ aslanı gibi duruşu çok güzel harika bi an yakalamışsın ama ikinci kez gönderdiin fotonun ne olduunu anlamadım böyle deri paçaları gibi bişeyler ama ne?
çalışmalarının devamını görmek isterim :)[signature][hline]don't panic!
Mesaj tarihi:
Hmm kedi ile son çocuk çok tatlıymış =)
İkinci gökyüzüde baya güzel ama sanki bir yerden gözüm ısırdı :P neyse hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
eldebaren, 24 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki:çalışmalarının devamını görmek isterim :)

vay canına baya hızlıymışsın :) çok iyi gidiyo devam devaaaam :D[signature][hline]don't panic!
  • Yeni Oluştur...