DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 çok ilginç ya arkadaşlar yanlız ben böle insanlar oldugunba inanmazdım türünün ytek örnerği bizimokuşlda sanırdım son aylarda forum sayesinde türlerinin tükenmediğini anladım loser war glat lı bişi war darqer war bi de bizde çaycı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 agır konusmak istemiorum. yeter konuu daitmain dedim.illa tartısmak isteen warsa icq weriim yada istteyse gelsin yuz yuze tartısırız. ole sanal alemde atıp tutmaın.[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 icq falan da veriomuş aman dikkat edin yutar valla..[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 DarQer, piyasa miyasa.. adamlar sonuçta iyi müzik yapıyorki sevenleri var ;) pm ile Immortal'dan şarkı tavsiye edebilir misin?[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Immortal - At The Heart Of Winter - Tyrants - Sons Of Northern Darkness[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar