SmoothCriminal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 1500 cashimiz varsa, mail atıp nickimizi değiştirebiliyoruz die duymuştum. Doğrumudur? Ne kadar sürede değişir? Değiştiren var mı? memun mu ? :))))))) aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bu konu hakkında bende yardim almak isterim xD[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 KOL Users we now have Name Change and Nation Transfer Available!!! For Name Change (1500 Knight Cash), please email [email protected] and include your account name, character name and server and also the new name you wish to have. Upon review of the e-mail the GM will contact you with approval. For Nation Transfer, email to [email protected] your account name, character name and server (2000 Knight Cash). However, not all nation transfer requests will be accepted. Only a select few will be allowed to transfer pending the statistical balance of the specific server. arama yapın kardeşim :D http://forum.paticik.com/view.php?id=159819 1500 knight cash alıp [email protected] bu mail adresine kullanıcı adını oyundaki eski nickini ve yeni nickini yazıp yollucaksınız :)[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 eyvallah kanka xD[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ne demek :D görevimiz :) bu arada bana tiki miki diyonuz bende degiştircem nickimi :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 valla ben 1 hafta oldu knight cash alalı verdikleri bi link var bence direkt oraya başvur.hatta link http://www.knightonlineworld.com/charNameChange.php bu linkin verildigi adres ise http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=4593[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 oda olabilir[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 aydır isim değişimi için bekliyorum. yani bunun başka bi yolu varsa, başka bi şekilde halledebilen varsa söylesin de yapalım. yardım plss (böyle diyenlere kıl olurdum ama need help)[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 BEnim 1 Ay oldu Cash alali Abartisiz 250 maili Aştı Ama Hicbir Cevap VErmediler .. NAtion Transfer icin[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 + gmleri online bulamıyorum. bulsam cevap bile vermiyorlar. knightonline foruma da yazdım. buraya da yazdım. hergün 3 mail atıyorum. yok yok yok. 1 ay yaa, abartısız 1 ay. ![signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gecmi cevap geliyor yani? ne icin bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cewap gelmiyor jade'cim. kimse ilgilenmiyor. taam yapıcas diolar. as soon as possible mış mış..[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar