xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Polithe1st, 23 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: lycoan +7 full set +8 IN Glass belt Rol +1 and rol +0 +3 dd dual Wp Alsana set :D lvl 65 bi charın olsun adıda warpasdream olsun :p Yeter :D lol kimbilir nasıl geliyo o itemler olsun bence adı... $[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 czde sağlam olmak için diosun benden günah gitti bismillahirrahmanirrahim başlıyom bak; staff: -minimum of elixir +7...substitutes can be elixir +8 or sally +8 but nothing less than elixir +7 -kekuri belt -2x RoM 2x warrior earrings) -crimson gloves +7 -crimson boots +7 -complete robe +7(or crimson +8...preferably crimson +8) -crystal or crimson gob pads -spear defense crystal gloves -spear defense crystal boots -spear defense crystal hat -dagger defense crystal hat -axe defense crystal gloves -axe defense crystal boots -sword defense crystal gloves -sword defense crystal boots -sword defense crystal hat az alıntı olduama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 buda skill dizimim [spo1=f1][/spo] [spo2=f2][/spo] [spo3=f3][/spo][signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paper direm la ben[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hmmmm poli güsel yapmışın bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ha bu arada ss alırken uruk tron rahat durmadı yattım o ayrı :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahhhhh pardon o pet için sen şimdi onların hepsine reduce bass:D paper cz de nası saalam olcak anlamadım ama nese:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paper sağlam değilse Poli Hürricane Mozart daha vs vs vs paperler nasıl np kasıyo açıklama pilüz :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pro player ! ! oynamayı bildikten sonra[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konu Paper mage itemleriydi 3 sayfada adam gibi 1 açıklama Poli den oldu :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 right man ama dikkat edersen bence onlar 1-1 girmio yakaladıına uzaktan kapatıyo bence yane ne bilim scrollsuz bi hiç ama ben bi ara poli nin tank halini görmüştüm 5000 can offfffff bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 darılma bana poli pure mp olan magein aklını diyim ben complete olursun ne partynde biri ölür nede sen ölürsün f9 la 1vs1 yaparsın 60 lvlda gir yap bakam pure mp olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: pro player ! ! oynamayı bildikten sonra işte buna +124987781787894[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tabe half paper olup ınt yerine hp ye verince öle bişiy oluyor en fazla mage canı lycoan +8 le 5000 olamaz kesinlikle :D kinkeh lvl 70 4000 + hp si var sanırım Lycoan +8 li bi o kaldı :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya yazdıgım gibi ortalama 550 defence olsun /300ac scroll ile wizard 8 bile olsa yeter hp 3000+ olsun bufflı yeter bence biraz oynamayı bil item falan hikaye..[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bildiim en ii mageler diez blood daydı hatırladınızmı o esk videoyu?greatest hits blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: KILLMASTER, 23 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: right man ama dikkat edersen bence onlar 1-1 girmio yakaladıına uzaktan kapatıyo bence yane ne bilim scrollsuz bi hiç ama ben bi ara poli nin tank halini görmüştüm 5000 can offfffff bea o daha fazlada olur ben fr veriyo diye lycaon almak için 90 a kadar mp sorası full hp vermiştim bozi yüzünden "poli olum restat yap hadi tank olcan 2 kule " :Dver gazı tabi :Dama oldumda :D:D:D:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: KILLMASTER, 23 Aralık 2005 21:42 tarihinde demiş ki: bildiim en ii mageler diez blood daydı hatırladınızmı o esk videoyu?greatest hits blood rofl biz fraps kaydetsek pk yaparken oooo :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oynamayı bil bi adam kes /town :D or flame/light zate mage olarak 1.5 ayda 210 k mı ne yapmıştım yalan oldu şimdi :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poli pazartesi istanbula geliom portakal kafeye beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Gaiji, 23 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: poli pazartesi istanbula geliom portakal kafeye beklerim e ben eskişehirliyim ama :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 .......sssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poli ben senin hayranınım:D ama el-moradım inşallah bigünseni keserim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Polinin örnek gösterdiği itemlar güzel itemlar, extradan dikkat etmen konu pk yaparken mp takıları ve giysileri giymemen gerektiği çünkü bunlar pk sırasında damageini arttırmaz. O yüzden mage earring,rom gibi itemlar yerine warrior earring,rol gibi itemlar tercih etmelisin. En iyi Paper Mage şöyle olmalı bence 2x Warrior Earring (olmadı 2x Cleric Earring) 2x Rol ( olmadı 2x Ruby Ring veya 2x Rom) Elemantal Pendant (veya Iron Necklace) Lycoan Staff +6 ve yukarısı (olmadı Wizard +8 veya Wood +9) Glass Belt (Iron Belt, Belt of life da olabilir) +8/15 Hp üst (Bulabilirsen +9/19) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 2x roc daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar