Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben bu siteye yeni kayıt olduğumdan böyle bir topic açılıp açılmadığını bilmediğimi baştan beyan etmek istiyorum ve paper mage ler hakkında hiçbirşey bilmeyen ve post kasmak isteyen arkadaşları başka topiclere yönelmelerini şiddetle istiyorum. Orta ile İyi arasında bir paper mage ne tür itemler giymeli ne takıları takmalı ve nasıl bir staff almalı bunu gerçekten Paper Mage i iyi bilen arkadaşlara soruyorum ve yanıtlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şuanda üzerimdeki itemler mage earring +1///hp +9 küpe lycaon staff +6//Elemental pendant bronze belt////2 adet gold ring birde full hp +8/15 set var ha birde +3/10 dd ezik itemler ama babalar gibi pk mı yapıyorum[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benim düşündüğüm itemler şu aslında.. Cristal Earring (dual) Blue dragon necklace Cristal Rİng(dual) Fire Belt +8/15 HP full set 10 DD mage helmet +9wood-wizard Böyle olursam sağlam olabilirmiyim acaba? [Bu mesaj Gregorn tarafından 23 Aralık 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gregorn tarafından 23 Aralık 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Polithe1st, 23 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: lycaon staff +6//Elemental pendant ezik itemler ama babalar gibi pk mı yapıyorum çok ezik item şunn fiyatı sölermisn policim???[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: emir, 23 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 23 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: lycaon staff +6//Elemental pendant ezik itemler ama babalar gibi pk mı yapıyorum çok ezik item şunn fiyatı sölermisn policim??? asdafadada :D 2 item sadece onlarda bişey degil üzerimde bazı mageler gibi dual rom +2 iron necklace +1 iron belt +1 yok[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Beni atlamayında -_-[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 harbiden lycaon staff kaç gb eder???[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende lycaon pendant kekuri belt bide işallah 2 tane mage earring alcam takılar iimi böle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 orta düzey bişiy istiosan benim gibi takılabilirsin itemler; +7/12mp pauldron gerisi; +7/12hp paper set +8/64 flame wizard staff +7 hp küpeler +7mp belt +7mp yüzükler bunlar düşük lewellerde idare ediyo sen poliye balma o azmış:D paper mage i herkes kullanamas cos' defensı azdır yatma olasılıı yüksektir ama graldır:D mageler eziqtir die bi topic görmüşündür mutlak işte o 60- petler için başarılar ha bu arada can 1 de mana 2 de dizili olsun nolur nolmas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aboooo ben yazana kadar 6 msj atmışlar azmışınız olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 orta-iyi arası dediğimde anla +8 set en aşada +9 takılar satende ben demin yukarı bir liste verdim o liste kaça patlar yauws :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lycoan +7 full set +8 IN Glass belt Rol +1 and rol +0 +3 dd dual Wp Alsana set :D lvl 65 bi charın olsun adıda warpasdream olsun :p Yeter :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 poli cewap plsss o staf kaç gb???:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 +6 35 gb +7 65 gb +8 3214 gb :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Abartmayalım çüşünüz +7 Lycoan 40 gb bi kere.[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eziqlik olcak biras ama glass belt noluyo bi yazarmısınız???ilk defa cama stylei okurken gördüm anlamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 paperler olmasa ben nasıl np kascem ya kahrolsun INTli mageler yaşasın paper mageler :D[signature][hline]Np:100xxxx lvl:63 Clan: Fatal1ty Site : www.moradslayers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hangi server ora ? diez se haleriz en +9 undan ares diyince stopp ! +7 bul 40 gb sen bana pm pls[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: lycoan +7 full set +8 IN Glass belt Rol +1 and rol +0 +3 dd dual Wp Alsana set :D lvl 65 bi charın olsun adıda warpasdream olsun :p Yeter :D lol kimbilir nasıl geliyo o itemler olsun bence adı...[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nasıl geliyor ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Polithe1st, 23 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: lycoan +7 full set +8 IN Glass belt Rol +1 and rol +0 +3 dd dual Wp Alsana set :D lvl 65 bi charın olsun adıda warpasdream olsun :p Yeter :D lol kimbilir nasıl geliyo o itemler olsun bence adı... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: nasıl geliyor ? bilsem sormazdım ^^[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: xXTaLkativeXx, 23 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki: +6 35 gb +7 65 gb +8 3214 gb :D demekki pazar alannda ytl baznda arayacam:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Olay iyice cıvıdı Poli Ö.M dan cz de sağlam olabilmek için hangi itemler olması gerektiğini yazarsan çok sevinirim şimdiden Thanx[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Np:100xxxx lvl:63 Clan: Fatal1ty Site : www.moradslayers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar