ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Haluk Levent - Kacıs :--) Yine Raiba Vardım , Aynı Spotları gördüm Ne yaptıysam Spotu Alamadım Kslerle Spot Kaptım Usanmadan Ks yaptım Buldum Ama senden Cok uzaktı Vazgeçemedim Bir Spota Ks yaparım Trol Warrior Çekerimmmmm Ks yaparım Np kasarım Gidelim Bu Diyardannnnnnnnnnn aşdkaşldkasşl devamı geliyor :=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ZARA ----- TANRIDAN DİLEGİM Knightdan Diledim Bukadar Xp aman aman Bukadar Xp Knightdan Diledim Bukadar Xp aman aman Bukadar Xp O Yağrim Orcları Birdaha Kesek Aman aman Birdaha Kesek O Yağrim Orcları Birdaha Kesek Aman aman Birdaha Kesek Gel aman aman ks yapmaya troll warrior çekmeye bir Raptorum bir Hangukum deger troll warriora aflskdjfşsdk dk lara bakarsınız anlarsınız simdi sallıyom saçma biraz ama idare edin :D[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çelik - Dilberim Party al beni Kendimi Aposta Feda Etmişim Al beni Bu Warrioru Ugruna Heba Etmişim Kes Beni Apostum Xplerimin Kralı Dilberim Ksler Xplere Doymak içn , Orclar Np kasmak için Ksler Xplere Doymak içn , Orclar Np kasmak için Nplerim gitmiyor Dertlerim bitmiyor Xpler bitmiyor Ne Kasarım Ne keserim Ben sana Dilberim :)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aware online olsaydı oda yapardı bişeyler[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 En cok Duygulandıgım Şarkıda Serdar Ortaç - Bilsemki Ks Yapsam Party Atarmısın... Düşünüp Kaybettigin Xpleri... Bir Party At ßin ah işittim senden Bukadar Kolaymıydı Vazgeçmek benden Xpleri Alsam Duyarmısın Feryadımı Partylere Alırmısın Son kez... Kslerimde Kaybettigim Xplerimde Sebebi bir tek Sensin Bu kslerimin Warrior Yıllar geçsede Eskimeyecek Bilsemki Warrior hiç bitmeyecek Sensiz Bu Son Ksem Bu Son Apostum Tadı yok BU kslerin Ayrılkların Bilsemki bir daha hiç ks yapmayacak bilsemki Kaybettigim xpler hiç gelmeyecek Utanmam yenilmem Kslerime Simdi Sensiz Partylerde Xp kasacagım[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sanırım yeterli:) Bazı yetenekleri olan arkadaşlarda Yazarsa Sevinirim saolun[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ezbere hiç bi sarkıyı tam bilmiyom. onun için uyduramıyom :( asdasfasdfaf XD[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :P[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: DaggerPhobia, 25 Aralık 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Ezbere hiç bi sarkıyı tam bilmiyom. onun için uyduramıyom :( asdasfasdfaf XD lol :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 la olm manyakmısınız :D kaptırmayın knighta kendinzi bu kadar :d[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben ben kardan adamdan çıkardığım kutuları satımmm ekmek parası napalım gecınıoz işte bununla alah razı olsun 100m var lottayı unutman ıçınden ıron bar offf rock cıtın ooff pırest çıtın off ve son olarak 50 tane karolma scrol offffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff 13 yasındayım offfffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bartu sen diyosun cigerim :D rock ne niye offf cekiyosun noldu sana kim ne yaptı hee :P[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 CESINKI OFFF UNLU YA ONU DIOM BIDE SANA YAPMISLARSA BANANE PUHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bartu yazdıklarından bişe anladıysam knightyi bırakayım :D[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ups:=)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar