bilinc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu subs klanın pelerinini nasıl düşürüyorlar? Alt klan lideri oyunda olmaz ise engellenebilir mi? Düşürme yolu nedir gibi sorulara bilgi sahibi olanlardan yanıt bekliyorum. Sabahtan beri piana esland mekik dokudum valla:P Yanıtlar için şimdiden tşkler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Alt clan leaderi oyunda deilse pelerini düşüremezler pelerinin nasıl düşürüldügünü söylersem dogru olurmu bilemiyorum...[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bilinc alt clan liderini hic oyuna sokmayacaksin yada saklana saklana yapacaksin eger cok ihtiyac olursa yap onuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nasıl olduguna gerek yok söleme şimdi de herkes saldırmasın ally clanlara. ally clan lideri oyuna girmez ise bişi olmaz[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Diablo_Angel, 26 Aralık 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Alt clan leaderi oyunda deilse pelerini düşüremezler pelerinin nasıl düşürüldügünü söylersem dogru olurmu bilemiyorum... pm at yazma topic e[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bitane ezik adam aç onada clan kurdurunuz kend adamlarınızıda asit yapın ne de olsa ezik adam oyuna hiç girmeyecek ondan clan dağılmaz[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 "u" ya basın 2 clan list e gelin 3 confederancy e tıklayın 4 ally clanı tıklayın 5 öldürücü hamle "ban" a basın ally den atın adamı =Pp[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gratz[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar