borric Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ii döşenmiş ladder 73 level druidim var onunla beraber takas teklifleri+para yapabiliriz olmadı diyene para sadece bana [email protected] dan ulasabilirsiniz ankaradayım kargoya da açığım tek isteğim acele bir wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bartos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 73 Durid diyosun. Wow'diyosun. Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lol 2 konu niye açtın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Harbi 73 wtf? 60 olmuyor mu en yüksek alla alla Edit: Illegal server sux öyle istiyorsan benim lvl 246 charım vardı huauhea [signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 23 Aralık 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Diablo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adassda mesajı gözüyle okumamak <= kendime yalniz sen de level 73 druidin hangi oyunda oldugunu söyleseydin be. diablo heralde [Bu mesaj mardox tarafından 23 Aralık 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben seni arayacam telefonumu bekle:)[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borric Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma oldu ben diablo 2 de druide sahibim herkesten özür dilerim[signature][hline]there's only one song left in my mind tales of a brave man who lift far from here now the bard's songs are over and it's time to leave no one should ask you for the name of the one who tells the story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borric Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkadaşlar tekrar tekrar kusra bakmayın acelem avrdı da eksik bilgi vermişim ulaşmak isteyenler [email protected] msj atabilir d2 tekliflerinize de açığım[signature][hline]there's only one song left in my mind tales of a brave man who lift far from here now the bard's songs are over and it's time to leave no one should ask you for the name of the one who tells the story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Todesengel, 23 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Harbi 73 wtf? 60 olmuyor mu en yüksek alla alla Edit: Illegal server sux öyle istiyorsan benim lvl 246 charım vardı huauhea zuhzuhzuhzuhz pauhauhauhauhauh uzhuzhuzhuzhzuhzuhzhuauhauhz züper beeee yarıldım pauhauha :D 65 miyona satıyorum isternsen kardeşim ilegal server deil :Piçinde char yok zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 73 bayaga iyi :P ama wowa takas edecek birini sanmiyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 battlenet ladderda lvl 73 char 2-3 günde oluyor be. hatta 80-85 arası da rahat geliniyor. ondan sonrası dert.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 98 necro vardı benimde eheh[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla 73 bişi deilki 2 günde olursun paso baalrun :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşın demek istediği diablo2 nin cd keylerini ve acc. ını verip üstüne de bi miktar ekleyip wow almak sanırım? emin deilim ama[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende 99 barbarian vardı :P (yalan)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ummagumma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 80 milyona Lightning's Blade'de lvl 60 druid (2 cenarion ,4 wh, kalanlar dm) 450-500 g civari parasi var + Ragnaros'ta lvl 47 druid düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar