Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slm herkese 70 milyonu aşmayacak wow tekliflerine açığım

borric

Öne çıkan mesajlar

lol 2 konu niye açtın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma oldu ben diablo 2 de druide sahibim herkesten özür dilerim[signature][hline]there's only one song left in my mind tales of a brave man who lift far from here now the bard's songs are over and it's time to leave no one should ask you for the name of the one who tells the story...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar tekrar tekrar kusra bakmayın acelem avrdı da eksik bilgi vermişim ulaşmak isteyenler [email protected] msj atabilir d2 tekliflerinize de açığım[signature][hline]there's only one song left in my mind tales of a brave man who lift far from here now the bard's songs are over and it's time to leave no one should ask you for the name of the one who tells the story...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 23 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
Harbi 73 wtf?
60 olmuyor mu en yüksek alla alla
Edit: Illegal server sux öyle istiyorsan benim lvl 246 charım vardı huauhea

zuhzuhzuhzuhz pauhauhauhauhauh uzhuzhuzhuzhzuhzuhzhuauhauhz züper beeee yarıldım pauhauha :D

65 miyona satıyorum isternsen kardeşim ilegal server deil :Piçinde char yok zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın demek istediği diablo2 nin cd keylerini ve acc. ını verip üstüne de bi miktar ekleyip wow almak sanırım? emin deilim ama[signature][hline]res pls
Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne
Satılık WOW EU açılmamış paket
satılık domain: guild.gen.tr
msn: [email protected]
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Fahrettin [Chromaggus], Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...