duman192 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 milli takım için dünya kupasında oynayacak şöle yürekli bi beş çıkartalım hadi[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Çıkartsaydın bir beş başlamışken.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kerem tunçeri ibrahim kutluay hidayet turkoglu serkan erdogan kaya peker[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o takımda kerem pivot oynicak heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 PG Ender Arslan SG İbrahim Kutuay SF Hedo PF (gene de) Mehnet okur C Kaya Peker Keremi yedeklere almak lazım Türk telekomdaki adamın ismini anımsayamadım yahu MUTLAKA iyi süre verilen bir yedek olarak o da lazım. H harfi ile başlıyor.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Onurlu, 25 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki: kerem tunçeri ibrahim kutluay hidayet turkoglu serkan erdogan kaya peker bu takım yüreklide hepsi 2numara olmuş:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: sostizm, 25 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: PG Ender Arslan SG İbrahim Kutuay SF Hedo PF (gene de) Mehnet okur C Kaya Peker Keremi yedeklere almak lazım Türk telekomdaki adamın ismini anımsayamadım yahu MUTLAKA iyi süre verilen bir yedek olarak o da lazım. H harfi ile başlıyor. haluk yıldırıım olmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Eyvallah sağolasın. Ben de anımsamıştım yazayım diye girmiştim.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar