MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bnm gbi konservatuara giricek olanlar var mı içinizde? mimar sinan tiyatro istiorm bn mesela...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben zamanında istiyodum küçükken sonra gidemedik kısmet şimdi makine mühendisliği okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ama sen gerçekten istiyosan git çünkü gerçekten istiyorsan başarılı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 heeee..osuun hayırlısı, tiyatro mu istiodn?[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evt tabii gidicem, bu kesin. başka hiç bi şey istemiorm...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 PARA GELMEZ AÇ KALIRSIN diye engellendik anasını satayım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahanda ben konservatuarda okuyorum aç kalıcam:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar