MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bnm gbi konservatuara giricek olanlar var mı içinizde? mimar sinan tiyatro istiorm bn mesela...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben zamanında istiyodum küçükken sonra gidemedik kısmet şimdi makine mühendisliği okuyorum
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ama sen gerçekten istiyosan git çünkü gerçekten istiyorsan başarılı olursun
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 heeee..osuun hayırlısı, tiyatro mu istiodn?[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evt tabii gidicem, bu kesin. başka hiç bi şey istemiorm...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 PARA GELMEZ AÇ KALIRSIN diye engellendik anasını satayım:(
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahanda ben konservatuarda okuyorum aç kalıcam:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
Öne çıkan mesajlar