Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Volvo aracınıza iPod entegre edebilmek için volvo iPod isimli bir adaptör çıkarmış.Bence volvocular için güzel bi haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 her araca yakımıomu o ztn?[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cafein damlar birazdan bu topiğe. İçimde böyle bi his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Günahımı aldınız küstüm be, topiği göreli saatler oluyor gıkımı çıkarmadım, ama aha damlamış oldum işte. Biz bazı arkadaşlar gibi oto-ırkçı değiliz :D Hatta bu tarz oyuncaklar, özellikle Türkiye için biraz pahalı. Özel ses sistemi + MD player ekleyin, +ÖTV + KDV bindiği için 8 milyara yakın patlatıyor, tavsiye etmem.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok ya o kadar pahalı olmaması lazım pioneer^e bi bak istiyosan[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zekice düşünülmüş. ipod bu tarz aparatların sayısını bayağı bi arttırdı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cafein diger markalarda yappimyorda. senin arabada sonradan takilabiliyormu bu dediklerin. Yani yurtdisindan kendin getirip servise taktirabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Matama, illa orijinal Volvo getirtmen lazım, sonradan takılabilir mi sormam gerek. Müzik sistemi aynı anda klima+ yol bilgisayarı + bilimum yere entegre olduğu için söküp yerine bir şey takmak imkansız görünüyor, "dur şunu sökeyim de bir Pioneer takayım" yalan oluyor yani.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar