Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Volvo aracınıza iPod entegre edebilmek için volvo iPod isimli bir adaptör çıkarmış.Bence volvocular için güzel bi haber...
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 her araca yakımıomu o ztn?[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için...
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cafein damlar birazdan bu topiğe. İçimde böyle bi his var.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Günahımı aldınız küstüm be, topiği göreli saatler oluyor gıkımı çıkarmadım, ama aha damlamış oldum işte. Biz bazı arkadaşlar gibi oto-ırkçı değiliz :D Hatta bu tarz oyuncaklar, özellikle Türkiye için biraz pahalı. Özel ses sistemi + MD player ekleyin, +ÖTV + KDV bindiği için 8 milyara yakın patlatıyor, tavsiye etmem.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok ya o kadar pahalı olmaması lazım pioneer^e bi bak istiyosan[signature][hline]laverda yalan oldu..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zekice düşünülmüş. ipod bu tarz aparatların sayısını bayağı bi arttırdı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
matama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cafein diger markalarda yappimyorda. senin arabada sonradan takilabiliyormu bu dediklerin. Yani yurtdisindan kendin getirip servise taktirabilirmisin?
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Matama, illa orijinal Volvo getirtmen lazım, sonradan takılabilir mi sormam gerek. Müzik sistemi aynı anda klima+ yol bilgisayarı + bilimum yere entegre olduğu için söküp yerine bir şey takmak imkansız görünüyor, "dur şunu sökeyim de bir Pioneer takayım" yalan oluyor yani.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :)[signature][hline]laverda yalan oldu..
Öne çıkan mesajlar