hakan6477 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu kadar magdur olmuş kişi varken hala perium alarak bu oynayanlara gercekten üzülüyorum ve acıyorum size bi arkadaş tavsiyesi artık bırakın ve kendinize gelin.neden mi derseniz herşey ortada....[signature][hline]:::imhotep:::: akibeti mechul lvl:64 human warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok şükür herkesin Aklı ve zekası yerinde :) isteyen adam zaten bırakır...[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende burdan istanbula selamlar soyluyorum :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 demek ki dierleri madur deil ki premium alip oynayabiliyo[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya hakan yemınle banlanmana en cok ben uzldum adam abyys reaperlardan cıkmazdı neden banlandın ?[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:12xxx Its_My_Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 05:29 tarihinde demiş ki: demek ki dierleri madur deil ki premium alip oynayabiliyo :D+3423456[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: hakan6477, 26 Aralık 2005 02:35 tarihinde demiş ki: bu kadar magdur olmuş kişi varken hala perium alarak bu oynayanlara gercekten üzülüyorum ve acıyorum size bi arkadaş tavsiyesi artık bırakın ve kendinize gelin.neden mi derseniz herşey ortada.... vallaha sen deyince gözümün önündeki perde kalktı hayata başka bi açıdan bakmaya başladım. bıraktım gitti oyunu :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sadece 2 kere pre almışımdır oda 20 milyondu 1 sene once.. ard arda server a başlarken... ondan başka ne pre aldım ne nc aldım her dupe temizliğinden sonrada full düzdüm itemimi.. 5 kuruş net için para harcamıyorum ben oynamıyım da kim oynasın... :) en çok cz de 5 li atanlardan rahatsız oluyorum onlar da gidici zaten bir hafta gm serverla full ilgilense ne kosp ci kalır cz de ne de kek içen...[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoHaA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: hakan6477, 26 Aralık 2005 02:35 tarihinde demiş ki: bu kadar magdur olmuş kişi varken hala perium alarak bu oynayanlara gercekten üzülüyorum ve acıyorum size bi arkadaş tavsiyesi artık bırakın ve kendinize gelin.neden mi derseniz herşey ortada.... kanka cok hayırsız adamsın haa..nerelerdesin.anladık oyunu bıraktın ama msn e gir bari len.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar