Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar bundan 5-6 ay önce LG GSA-4163B model bir dvd-rw aldım.sorunum şurda bu süre içinde yazlızca 2 defa sorunsuz olarak dvd kopyalayabildim.firmware updatelerinide yapmama rağmen adam gibi bir perfonmans almadım.işin kötü tarafı son 1 aydır cd çekerken bile sık sık sorun yaşamaya başladım.kopyalamanın başınca communication hatası veriyor ve işlem yarıda kalıyor.bunun sebebi ne olabiliryardımcı olusanız sevinirim..[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue [Bu mesaj Gaxx tarafından 26 Aralık 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gaxx tarafından 26 Aralık 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 up[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "1-2 defa sorun yaşadım" yerine "1-2 defa sorun yaşamadım" diyorsan, o aleti hemen aldığın yere veya servise götürmen en mantıklıca iş olur. Buradaki arkadaşların, sadece yazarak %100 yardımcı olabileceklerini sanmıyorum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar