TooRan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya arkadaşlar Motorola A008'in sıfırını bulma şansım yok mudur?2. telefon kullanma ihtiyacım doğdu,şöyle antik kuntik biraz da fantastik bişiyler olsun istedim :) bi de bunun ikinci el fiyatları hakkında bi fikri olan warsa lütfen paylaşsın[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Fazla fantezi iyi değildir :) Bulsanda temizini bulman çok zor olur.Temizini bulsanda artik o telefon için destek bulman çok zor ve pahalı.Kalemini bile bulsan şanslısın yani.Şarj aletleri falanda tamamen değişti.Yan sanayisini bile zor bulursun yani.Gprs yüklemek istesen program atılması lazım onuda bulamazsın.Boşver abi sen A008 i :)[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 orjinal bataryasıda 100Ytl üzerindedir. Bak biraz daha paraya kıy. 250-300e mpx200 al. 220ler tabi daha özellikli kamera falan ama mpx200 bence çok güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hehe bende a008 var ama kullanılacak halde değil.Bir de bende mpx 220 i istiyorum ama hala satan bir yer bulunabilirmiki? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hala satan ne demek abi.Çıkalı 1 sene oldu zaten.Vardır piyasada.Bayada düşmüş olması gerek.800 falandı ilk zamanlarında. Kamerası kötü ve batarya ömrü ortalama 1 gün.Diğer özellikler süper.Aldıktan sonra batarya az gidiyo deme yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 A008 var bende. Bataryasıda, pc'ye bağlama aparatıda, cd'si de tertemiz, çiziksiz. Kutusu bile duruyo. (kullandığım tüm telefonlar gibi) Ayrıca içinde ftp, telnet programlarıda dahil sittin tane program var. İkinci el düşünürsen özel mesajdan ulaş bana. Sıfırını bulamazsın. :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar