dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar bilgisayaraımı ilk açtığımda bir süre msn e bağlanamıyorum. Şu hatayı veriyor: "Hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN Messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." Fakat aradan belli bir vakit geçtikten sonra bağlanıyorum (10-15 kere deneme ardından) Nasıl başedeceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 msn'i windows açıldığında otomatik olarak başlatma. (Araçlar / seçenekler / genel / Windows'ta oturum açtığımda Messenger'i otomatik olarak çalıştır). Windows açıldıktan sonra msn i kendin başlat. Benimkide öyle yapıo. Kendim manuel başlatınca sorun olmuyo.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar