LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Merhabalar.. Nargile kafe tarzı mekanlar için playlist önerilerinizi bekliyorum. Kendi müzik zevkinizden çok, çalması herkesi bir nebze de olsa mutlu edebilecek şarkılar bekliyorum. Bu yüzden liste alternatif ağırlıklı olursa iyi olur. Ayrıca albüm yazmayın lütfen. Şarkılar karışık olsun. Arka arkaya aynı gruptan veya kişiden şarkılar olmasın yani.. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum. Eklemeyi unutmuşum: Listenin uzunluğu veya kısalığı önemli değil. Tek bir şarkı yazsanız dahi olur. Ancak belirteceğiniz şarkılardan ben bihaber bir durumda olabilirim, o yüzden icq numaramı da veriyorum: 44016897 belki bazı arkadaşlar bihaber olduğum şarkıları gönderebilirler diye.. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 20 August 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hoca nargile kafe tadı için oryantal öğeleri içeren chillout ambient ve contemporary jazz öneririm. kusura bakmazsan bikaç sanatçı önericem sana. Ömer faruk tekbilek burhan öçal laço tayfa göksel baktagir yulara omega vibes chris spheeris rabih abou khalil enver ibrahim (anuar brahem) mythos deep forest nassir shamma kamkars önerebilirim pişman olmazsın.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 türkçe çalmıyor ama pek. çok oryantel bir yer değil. taksim civarı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 jazz olabilir ... yada ne biliim slow parcalar eskilerden ...[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sölediklerim içinde pek vokalli parçayok zaten. sen bi bak bunlara valla. ben böle bi yere kesin gider ve herkezi de getirirdim yani. emin ol süper bi liste bu.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 chill out iyi gider doğru seçim bi de muzlu nargile[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 i found my love in portofinooo gibimsi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Tabiki Budha Bar Serileri Claude Challe isletme yerlerinin favorisidir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 50 cent, eminem, dr. dre, zxibit, dmx, ll cool j, sean paul... zuhauheauh[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 The Tea Party de hoş gidebilir.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 claude challe +1[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 rem cure jay jay johanson coldplay gregorian[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 www.geocities.com/hebelegebele/kargo-bogazici.mp3[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Al sana karmankarışık liste her çeşit var! Radiohead - Paranoid Android Red Hot Chili Peppers - Parallel Universe Korn - Got The Life Styx - Boat On The River Csny - Cathedral The Cranberries - Animal Instinct Cem Karaca - Tamirci Çırağı Lacuna Coil - Angel's Punishment Kidney Thieves - Before I'm Dead Joan Osbourne - One of us Enya - Sweet November Bond - Speed Dream Theatre - A Change of Seasons Brainstorm - My star Alpay - Fabrika Kızı No Doubt - Don't Speak No Doubt - Running Nirvana veya David Bowie - The man who sold the world Garbage - The World is not enough [hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 21 August 2003 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 gregorian +1[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Gregorian dışardan direk kilise ayin müziği olarak anlasılıyor en azından butun cevrem oyle anlıyor Valla kafede gregorian calsa misyoner diye kapatırlar kafeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bak benim ilk liste gerçekten süper. çok uygun yani.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar