Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Okumayın bence hastalık yapılıyor ve anime nin zevkinin azaltıyor keşki aynı gitselerdi..[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Naruto Episode 136 Özet]Naruto'yu bölümün başında hastaneden kaçmış, ramen yerken görüyoruz ( Bu arada ben kutu kutu aldım yedim, tavsiye ederim =) )

Başları çok geyik zaten geçiyorum, Naruto bir şekilde yakalanıp hastaneye götürülüp yatağına bağlanıyor, bu arada Sakura kendi kendini yiyip bitirmekle meşgul. Yok efendim ben ne kadar aptalım, salağım diye.. Naruto'yu Sasuke'yi kurtarmaya göndermiş, Naruto o kadar şey yapmış ama kendisi orda oturmuş. Klasik Sakura tribiyle, benim de birşeyler yapmam lazım, ben güçsüzü oynayamam diyerekten gaza geliyor.

Naruto'yu görüyoruz hastanede, Sakura giriyor kapıdan içeri. Naruto "Merak etme sözüm söz, Sasuke'yi sana getirecem, biraz sabret" diyor. Sakura : "Artık önemli değil" diyor ve kapıdan çıkmak için yöneliyor. Bu arada Naruto ve Sakura göz göze geliyor vs.. Naruto, ben de Sakura ile gitmeliyim, ona yardım etmeliyim diye düşünürken camdan Jiraiya giriyor. Bunların arasında da bir geyik geçiyor, en sonunda Naruto "Benim tamamlanmamış bir işim var, daha sonra başlasak olur mu traininge" diyor. Tabi Jiraiya olayı anlıyor.

Jiraiya kalkıp Tsunade'nin yanına gidiyor özel bir görev ayarlamak için, Naruto ve Sakura'yı yanına alıp Sasuke'nin yerini tespit etmeye yolluyor Tsunade bunları..

Bu arada Naruto ve Sakura'nın bu görevden daha haberi yok. Naruto gecenin bi saati, Sakura'ya yardım etmeliyim diye dellenip iplerini koparıp hastaneden kaçıyor.

Naruto kalkıp Sakura'nın yanına gidiyor, Sakura da bu sırada toparlanmış, köyden çıkmak için yolda yürüyor ( Yalnız kovboy tripleriyle ). Sakura Naruto'yu görünce yok efendim beni durdurmayı deneme falan diyor, Naruto da : "Zaten öyle birşey yapmayacam, ben de seninle geliyorum" diyor. Tam bunlar konuşurlarken kenardan Jiraiya çıkıyor. Ama Jiraiya çantasını falan hazırlamış, yola çıkmaya hazır. Naruto ile Sakura şaşırıyor tabi, nereye gidiyoruz falan diye. Jiraiya bunlara görevimiz var hadi bakalım kalkın gidiyoruz diyor.

Kalkıp Hidden Sound Village'ın bulunduğu bölgeye gidiyorlar ama yerin ismini hatırlamıyorum ( Bıdı bıdı Rice Country gibi birşey olabilir ). Jiraiya'nın her zamanki gibi sapıklığı tutuyor şehirde vs. Naruto ve Sakura'dan para alıp bir bara giriyor, yiyor içiyor. Bu arada da Naruto ve Sakura köyün dışında bir yerde bekliyorlar, bunlar beklerken arkadan biri saldırıyor bunlara Shuriken ile, Naruto da buna saldırıyor. Naruto buna : "Kimsin sen, Orochimaru'nun adamlarından biri misin?" diyince adam şaşırıyor ve bir gaz bombası atıp ortadan kayboluyor.

Bu arada Jiraiya barda kızlarla alem yaparken hadi gel üst kata ayrı bi odaya çıkalım falan diyor kızlar, garson gelip "Yukarı çıkacaksanız şu hesabı ödeyin öyle çıkın" diye geliyor, Jiraiya hesaba bakıp dumur oluyor, "Şaka di mi bu ? Bunda çok fazla sıfır yok mu?" diyor. Kadın da evet şaka diyor. Jiraiya'nın yanındaki kızlar kaçıyorlar falan, yandan bir grup adam çıkıyor ellerinde baltalar vb.

Sonracığıma, Jiraiya'yı köyden koşarak kaçarken görüyoruz, Narutoooo diye bağırıp çağırarak. Naruto buna bakıyor noluyor diye, "Noldu bunlar Orochimaru'nun adamları mı?" diye soruyor, Jiraiya "Yok sadece bir grup serseri, çabuk kaçın" diyor. Naruto ile Sakura şaşırıyor tabi, "Ulan niye kaçacaz ki elin serserilerinden" diyorlar, Jiraiya "Bunun gizli bir görev olması gerekiyor, Ninja olduğunuzu belli etmeyin, çabuk koşun" diyor. Kaçıyorlar.

Sonra Naruto'ya saldıran çocuğun ormanda koştuğunu görüyoruz, çocuk ormanda birşeye doğru koşuyor, koştuğu şey hafif hafif belirginleşmeye başlarken bölüm bitiyor.

Yani hiçbirşey olmayan, son derece boş bir bölüm..[/spo][signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Üşenmemiş yazmışsın helal olsun diyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...