GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 olan birisinden yaz bence sen bunlari yada postayla yollat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya walla surda bı hayırsever warsa ıyı olur :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya ıst de oturan warsa her ılce ye gelebılırım tuzlada oturuyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben kuzene dvd ye cekip yollicam bunu.. isteyen varsa izmirden alirsiniz kuzenden, ama 4 dvd ye filan sigior yani dvd writeriniz filan yoksa zor is 30tane cdye cekmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 dvd wrıter warda ıst deyım ıste nese buluruz bı yolunu elbet[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ah nin subladıgı 94-95. bölüm[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 az once izledim ama 94. bölüm 95-96 dan daha cok zevk vermisti bunlarda gaz tabi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eh be adamlar 95 ı ızlıyolar bız 5 deyız daha :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hoops yanlış yazmışız 95-96 olacaktı :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 alın sıze naruto nun oyunları belkı bılıyosunuzdur ama :p bıde ps2 ıcın yapıyolarmıs oyun nautoo narutooo[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 12 Ağustos 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu arada oyunlar jap name: amardu password: ayato[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eet daha izlemedim ama dun burayi okuduktan sonra gittim japonlara sordum baya bi ii ark var [kiz arkadasim japon :D] baya populermis ordada soz verdi bana postayla dvd lerini yollucak bakarim sonra bu arada ben canadadayim :D 2 mbit baglanti var ama homestay izin vermio bisi download etmeme :([signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yemişim öyle 2mb bağlantıyı :d[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 heh +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 naruto movie special die bisi var animeyi yapanlar seslendirenler falan gösteriliyo basinda böyle sinemada ilk seans var izleyenlerin hepsi 10-14 yas bizde bi terslik mi var acaba ?:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 :) Bizde terslik varsa bunları hangi gruba sokmak gerek Narutonun bu haftaki mangası harika animede bu bölümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum mad narutoylan yine karşılaşıp kyubinin gücünü görüyoruz.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 naruto movieyi bulan bana linkini yollsin bi zahmet feci gaz görünuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 önümüzdeki ayın 5inde dvdsi çıkacak deniyor suan için yok piyasada filmi varsada cam vardır onuda sublamıyorlar dvdyi bekliyecez.Benim beklediğim bölümler şuan mangası yayınlananlar püff çok daha zaman var mangayı yakalamasına birde 2 3 bölüm mangadan sapıcaklar bekle babam bekle[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 19 Eylül 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 107. bolum cikti naruto sasuke kapismaya basladilar yine eski bi tad vardi bu bolumde edit:yani eski havasi vardi [Bu mesaj GEd tarafından 04 Kasım 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 tekrar mangada anlatılan bölümlere döndüler.baya güsel oldu:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hiç izlemedim, mangasını hiç okumadım. Naruto Fan dan çekmeye çalıştım sayfa göçmüştü. Huzurluyum, kenshin ve vandread bitince 100 küsür bölümü ile 200 küsür mangasını çekeceğim hehe, onlar bitene kadar dizi ilerler :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 NARUTOOOOOOOOO!!!!! perverted hermin edit:vandread nedense hic hosuma gitmemisti [Bu mesaj GEd tarafından 06 Kasım 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sayelerinde mangaylan anime arasındaki kısa zaman dilimide uzadı.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Virus, 06 Kasım 2004 03:24 tarihinde demiş ki: sayelerinde mangaylan anime arasındaki kısa zaman dilimide uzadı. ama gerekliydi bence[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sebep? animeylen mangayı eş zamanda yapmamalarının tek nedeni mangadan para kazanabilmek.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar