Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
jacabo eğer adslsen ipni değiştir ve yeni kullanıcı adı al ama kabloysa dc++ dende cok rahat çekebilirsin.
Ytse animeler için hangi irc kanallarını önerirsin ve rizon serverındamı?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hubların disc. bölümünde anime yazanlara gir Otime mi ne otarz biryer vardı ama senin yerinde olsam birde ipmi değiştirebiliyor olsam yeni kullanıcı açardım hepsini dl ettikten sonrada adamlara 10$ donate gönderirdim ben öyle yapmıştım :) şuan nette bulunması en kolay şey naruto umarım lisansı alınmaz[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
narutochaosda ben 50len çekiyorum hiçbir sorun çıkarmıyor ama kendi içinde olan serverlarda oluyor genelde eski bölümleri düşük serverlara koyuyorlar eğer onları çekmişsen Ged sorun yaşayabilirsin.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
modemi açıp kapaman yeterli ama eğer yeni ipye geçtiğinde ve sitedeki beni hatırla hedesi açıksa seni o iplende kayıt ediyor oyüzden önce logout ol beni hatırla hedesinide kaldır öyle ipni değiştir yeni kullanıcı adı al.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 10 Ağustos 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
narutochaosda ben 50len çekiyorum hiçbir sorun çıkarmıyor ama kendi içinde olan serverlarda oluyor genelde eski bölümleri düşük serverlara koyuyorlar eğer onları çekmişsen Ged sorun yaşayabilirsin.

valla eski bölüm cekmisde olabilirim
bi kere dusuk gelince bi daha ordan denememistim
ondan sonra narutomaniayaya abandim hep
ama artik yeni bölümleri hep torrentle cekiyorum en hizlisi o bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
jacabo en hızlı client xantorent'tir ama bazı trackerlar kabul etmez oyüzden çekemezsin eğer çekemiyorsan bence azureuslan çek java client ama dersenki ben javaylan ugrasamama abc öneririm torent diye aratırsan forumda bonenin konusunun son sayfalarında olacaktı linkleri adsl modemin firewalluysa yanlız firewallunu açman gerekiyor eğer zoom x4se nasıl açılacagına ait birçok topic var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Sosyal ağlarda paylaş

ve bitti en son cikan bolumude izledim.. 5 gunde 94 bolum edio... simdi nasil bekliem bir hafta yeni bolum icin bilemiorm bagimlilik yaratti insanda...

Haftaya cikicak olan 1 hour special bolumu super olucak bekleyemiorm

[Bu mesaj Ytse tarafından 11 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ytse 1haftaya ihtiyacın yok eğer bir sorun çıkmazsa yarın HA versionu çıkar piyasaya perşembe günleri yayınlanıyor naruto.
üzüldüğüm nokta bu hafta manga yayınlanmıyacakmış :/[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...