Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 jacabo eğer adslsen ipni değiştir ve yeni kullanıcı adı al ama kabloysa dc++ dende cok rahat çekebilirsin. Ytse animeler için hangi irc kanallarını önerirsin ve rizon serverındamı?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eet rizon verdıde yenı kullanıcı fılan acsammı pekı dc den hangı hub dan cekcem hastası oldum ındıremıyortum bohuu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ytse nın bana verdıgı ırc kanlları ya guzelde cok kuyruk oluyor irc://irc.enterthegame.com:6667/toriyamaworld irc://irc.rizon.org:6667/anbudom irc://irc.rizon.net:6667/Anime-Heaven[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 indirince hemen izleme zaten bekle biriksin 10 bölüm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 torrent kullan ? onlada baya hizli inio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heh olede zor ya :p sımdı bı kere ızledım nese bıde hublist.org da calısmıyor naruto yu bulabılcegım bı hub warmı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 narutomania.com ne gibi zorluk cikardi ordada direct downloadlar olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya ben narutochoas dan ındırıyoum du bıde oraya bakıyım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 narutochaos baya yavas en azindan bende oyleydi narutomania.com daha hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya choas dan 2 tane cektım dun ıste 2 sıde 5kb la ındı topla 10 kb la ındırdım sn de 128 le ama bu ste daha ıcerıklı gıbı geldı saolasın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hubların disc. bölümünde anime yazanlara gir Otime mi ne otarz biryer vardı ama senin yerinde olsam birde ipmi değiştirebiliyor olsam yeni kullanıcı açardım hepsini dl ettikten sonrada adamlara 10$ donate gönderirdim ben öyle yapmıştım :) şuan nette bulunması en kolay şey naruto umarım lisansı alınmaz[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 narutochaosda ben 50len çekiyorum hiçbir sorun çıkarmıyor ama kendi içinde olan serverlarda oluyor genelde eski bölümleri düşük serverlara koyuyorlar eğer onları çekmişsen Ged sorun yaşayabilirsin.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya yenı adsl kullanıcıyımda modemı actım kapadım fılan kendı otomatık yenı ıp alması lazım deılmı yenı acc da aldım olmadı ya yoksa baska yerdenmı degıstırmem lazım ıp yı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 modemi açıp kapaman yeterli ama eğer yeni ipye geçtiğinde ve sitedeki beni hatırla hedesi açıksa seni o iplende kayıt ediyor oyüzden önce logout ol beni hatırla hedesinide kaldır öyle ipni değiştir yeni kullanıcı adı al.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Virus, 10 Ağustos 2004 20:22 tarihinde demiş ki: narutochaosda ben 50len çekiyorum hiçbir sorun çıkarmıyor ama kendi içinde olan serverlarda oluyor genelde eski bölümleri düşük serverlara koyuyorlar eğer onları çekmişsen Ged sorun yaşayabilirsin. valla eski bölüm cekmisde olabilirim bi kere dusuk gelince bi daha ordan denememistim ondan sonra narutomaniayaya abandim hep ama artik yeni bölümleri hep torrentle cekiyorum en hizlisi o bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ok zaten bu narutomanıa dan 5 le cekıyorum alla alla delırcem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 torrent olarak hangı clıent ı kullanıyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bittorent 3.4.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 jacabo en hızlı client xantorent'tir ama bazı trackerlar kabul etmez oyüzden çekemezsin eğer çekemiyorsan bence azureuslan çek java client ama dersenki ben javaylan ugrasamama abc öneririm torent diye aratırsan forumda bonenin konusunun son sayfalarında olacaktı linkleri adsl modemin firewalluysa yanlız firewallunu açman gerekiyor eğer zoom x4se nasıl açılacagına ait birçok topic var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ok yenı kullanıcıyı aldım oldu ındırıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 soal vırus abc yı ındırıyorum barı 10 ar 10 ar ındırıyım torrent le[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ve bitti en son cikan bolumude izledim.. 5 gunde 94 bolum edio... simdi nasil bekliem bir hafta yeni bolum icin bilemiorm bagimlilik yaratti insanda... Haftaya cikicak olan 1 hour special bolumu super olucak bekleyemiorm [Bu mesaj Ytse tarafından 11 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tam en super yer 1 saatlik bölüm güzel olucak japonyada filmi gösterime girdi ama bakalim biz ne zaman nasiil izleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ytse 1haftaya ihtiyacın yok eğer bir sorun çıkmazsa yarın HA versionu çıkar piyasaya perşembe günleri yayınlanıyor naruto. üzüldüğüm nokta bu hafta manga yayınlanmıyacakmış :/[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya benım baglantı kotu ona yanıyorum ya ınmıyor pof 3 bolum ındırdım topu topu o bıle hastalık yaptı sımdıden heh bugun buı 2 bolum daha ındırırım ama :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar