Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben indirip izliyorum, ama espriler ve çizimler 80ler ve 90'ların başlarına geri dönmüş. Zorlama amerikan tarzı sitcom esprileri. gülemiyorum bile.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Mesaj tarihi:
nisanı bekliyoruz hep bearber..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
AonE 150. bölümü çıkardı.

forumda dediklerine göre, Naruto duraklamaya girdiği için yavaştan alıyorlarmış. Kimsenin de bundan şikayeti olduğunu düşünmüyorlar. Normal seyrine girdiğinde, tekrar kaliteli sublar ile devam edecekler...

AonE Naruto 150 Torrent[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kacinci bolumde izlemeyi biraktigimi bile hatirlamiyorum artik :p gelsin guzel bolumler

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 09:47 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Yeni fillerlar güzelleşmeye başladı. Anko'da favori karakter olunca severek izledim.

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 09:27 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
PS2 olsa gerek ama Naruto 2 değil çünkü bende o var ama biraz farklı bir oyun belki ilk naruto olabilir
(bahsettiğim narutimate hero 3. sü bu yakında çıkmış olmalı bir ihtimal o olabilir) Naruto clash of the ninja serisi olduğunu da sanmıyorum
  • Yeni Oluştur...