tanoren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben indirip izliyorum, ama espriler ve çizimler 80ler ve 90'ların başlarına geri dönmüş. Zorlama amerikan tarzı sitcom esprileri. gülemiyorum bile.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nisanı bekliyoruz hep bearber..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 indirip bakalım hemen[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 AonE 150. bölümü çıkardı. forumda dediklerine göre, Naruto duraklamaya girdiği için yavaştan alıyorlarmış. Kimsenin de bundan şikayeti olduğunu düşünmüyorlar. Normal seyrine girdiğinde, tekrar kaliteli sublar ile devam edecekler... AonE Naruto 150 Torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 heyy naruto da uzun süredir aradığımız heyecan ve hareketlilik 169-170. bölümlerde geri dönmüş...mutlu oluyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Aone 151 ve 152 ve 153'ü çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kacinci bolumde izlemeyi biraktigimi bile hatirlamiyorum artik :p gelsin guzel bolumler [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 09:47 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeni fillerlar güzelleşmeye başladı. Anko'da favori karakter olunca severek izledim. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 09:27 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kactan itibaren guzel filler var.cekiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 169-170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben 140. bölümden kaldım ne zaman geri dönerim onu da bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Fillerların daha hala bir buçuk ayı var diyorlar.Ben 180. bölüme kadar bekleyin derim.Doğru ana senaryoya döndüğü gibi bütün siteler bayram verip duyurcaklar ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 OOoolum 169.da başlıyo işte 150-165 arasını izlemeyin sadece niye bırakıyosunuz ya, mükemmel olmaya başlıyo yine 169da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 İzlemedim 150'den sonra; ama Naruto'nun fillerları tiksinç, iğrenç, sux vs. Ana senaryoya dönerse belki izlemeye devam edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 169 170 izledim pek bi acici degildi yinede.uzun bi zaman sonra izledigim icin ''eh iste'' oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 mantıken 182. bölümde dönecek animeye (26x7) püff 12 hafta daha yani ömrümüzü çürüttü ya haftalardır naruto izlemiyorum bi gelsede haftadan haftaya karın ağrım geri dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 son 6 bölüm sıkın dişinizi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=vhHIffYVbgs&search=fan%20fight şu video daki oyun nedir? nerden bulunur? bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öeh PS2 olduğunu sanmıyorum bu grafikleri kaldırır gibime gelmiyor. www.narutofan.com girip bir bakarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 PS2 olsa gerek ama Naruto 2 değil çünkü bende o var ama biraz farklı bir oyun belki ilk naruto olabilir (bahsettiğim narutimate hero 3. sü bu yakında çıkmış olmalı bir ihtimal o olabilir) Naruto clash of the ninja serisi olduğunu da sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 az once ilk bolumu izleidm hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 10bolum daha izledim son derece hoş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Manga 300 [spo]Uzun süreden sonra Sasuke yüzünü yeniden gösteriyor [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Video Oyunu PS2 De Çıkan Uzumaki Nindan Die Bi Oyun Pohtan Ötesi İlerlmeli Dövüş Oyunu Sadece Naruto İle Oynanabılıo Bide Özellikvar 15-20 Snline Öteki Karakterlerde Oynıo Bİliosun Ama Pohtan Oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bı sezon daha fıller olcakmıs. 25 bolum kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar