Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

said:
moriteri, 26 Ekim 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
"VashTheStampede" pm de kavga, tartışma olmaz ki :) orta yerde olacak ki herkes ne kadar süper olduğunu en ezici olduğunu göstersin :) oysa bilmezler ki herkes iki tarafa da uyuz olacaktır... neyse bir daha açar gibi oldum :)

Sana büyüğünden bir CHidori yollayorum. Afiyet olsun :D

Dövüş turnuvası güzel olurdu aslıdna yaa. En azından şu saçma tip karakterlerin ortaya çıkış sebebi olur :D Yeni teknikler falan görürüz filler yazarlarının hayal gücü sınırlarıyla beraber :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
On another note, Studio Pierrot's producer made the following statement: "The part with Naruto grown-up will not air until Spring 2006. But there will be another Naruto movie next summer. And we are currently working on a movie for Bleach.".

Naruto-Kun sitesinden alıntıdır. Demekki bu sene bir film izleyeceğiz. (Bu arada Bleach filmide varmış o ne olacak acaba)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto'nun zaten 2 tane filmi yayınlandı.
3. film gelecek baharda. O da üç senelik periyoddan birkaç bölüm önce vizyona gelecek.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya? YUUUUH hatta :hrr: 2006 ilkbaharına kadar filler yayınlicak adamlar ciddi ciddi ya... Benim için bitmiştir naruto :hrr:[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 Ekim 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 27 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
oha ya? YUUUUH hatta :hrr: 2006 ilkbaharına kadar filler yayınlicak adamlar ciddi ciddi ya... Benim için bitmiştir naruto :hrr:

ama bence yinede izlersin gibi geliyor bana :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaya yayınlayacakları konu ilginç geldi bana. Seyirlik bir şey olursa izlerim yine acımadan :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

AnimeOne döndü...

147, 148 ve 149 için üçlü paket çıktı.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Valla uzun süredir buraya bişe yazmıyorum ama artık paylaşmam lazım.... son 10-20 bölümü "150 bölüm izledik ziyan olmasın" diye izliyorum ama bu 160. bölümden sonra olay hakkaten bitmiştir yani.

Ne kadar iğrençleşti çizimler farkettiniz mi? animasyonlar falan iyice kötüleşti, 2 fps falan oldu resmen bu ne ya??? Bizim keloğlan animasyonundan farkı kalmadı. Tek sebebi de amerika pazarına girmiş olması. Adamlar daha büyük pazara hitab ediyor diye daha iyi yapacaklarına, tamamen amerikanlaştırdılar çizgi filmi. Hadi, Amerikan çizgi filmlerinin de güzel örnekleri var ama, bu nedir böyle yaw? 161 i de izleyeceğim, eğer bu kalitede olursa animasyonlar, benim için no more Naruto...

Sahipleri çok bişe kaybetmeyecek gerçi de, en azından ben zamanımı bu aptal şeye harcamamış olurum. Çok sinirlendim ya öyle böyle deil. Bir de sonunda Naruto'ya felan gülüyorlar "ha ha haaaa ne kadar komik değil mi sayın seyirciler, çok sevimliyiiiiiz, bakın köpeemiz bilem var, eki eki" ... :/ tööbe töbe 0-3 yaş aralığına hitab eder oldu resmen...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.narutodownload.com/
http://www.narutochaos.com/
http://www.naruto-kun.com/
Bu sitelerden dl yapabilirsin. Paralı olabilir olmayabilir 3 dakkanı ayırman lazım..

http://www.anidb.net/
Bu sitedede birçok animenin emule linkleri var.Sağ üsteki aramayı kullanarak narutoyu bulabilirsin...[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem
Efsane topic
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında narutofan'a bir kerelik üyelik ödeyim tüm bölümleri indirmek de mantıklı...
Şirkette 700 750k görüyordum ben o sitede, oh ne ala =)

Değer yani.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar mangaya dönsün. Seyretmeye başlayacağım. Filler bölümler çıktığından beri izlemiyorum. (Kaç 30-40 bölüm olmuştur herhalde.. )

Filler bölümler bittiğinde buraya yazın lütfen arkadaşlar..[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk bölümlere döndüm oradan itiabren tekrar izliyorum hergün 3-4 bölüm falan. Anca böyle geçer haftalar :D Daha 3 ay var tahminimce :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Artık indirmeye değmez bence. Ben bıraktım bu haftadan itibaren. Zamanı gelene kadar. Bu arada başlık iyice dibe batmasın diye mesaj atılmış galiba :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

eksik kalmasin diye indirmeye devam ediyom ama izlemiyorum ben de epeydir...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...