Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
kymophobia, 24 Ekim 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Neden animeyi bırakmayı düşüneyim? Sonuçta bu da bir ticaret...

Buda bir ticaret diyip sonrada imzanda
"Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık..."
Görünce dogal olarak insan öyle düşünüyor...Neyse konu sapmasın[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Filler yayinlanmasi cok normal suan. Manga ile kac bolumluk bi mesefe kaldiki arada. Kakashi G. yapsalar sonra gene aynen devam etmek zorundalar.

Yeni sezonu baslasalar animeye gene yetisince filler yapicak malzameleri kalmaz gibi geliyor. Eskiyede donemezler. Surprizleri mangaya bırakmak isteyecektir yazar. Filler yazarlari (ayri herhalde) karanlikta kalır baya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 24 Ekim 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
Buda bir ticaret diyip sonrada imzanda
Görünce dogal olarak insan öyle düşünüyor...Neyse konu sapmasın

Eh, gidip imzayla cümleleri birleştirirsen, hayatın boyunca da herşeyi yanlış anlarsın sen.
İnsanları yargılarsın kafana göre, yalan yanlış şeyler yaparak geçiriverirsin günlerini...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dimi :)
"Yan hikayeleri ben de çok ama çok seviyorum demem salaklık olur ama bu kadar da sert değilim.
Neden animeyi bırakmayı düşüneyim? Sonuçta bu da bir ticaret..."
Aslında nekadarda açık Masashi Kishimoto adına konuştuğun ah işte siz Türkler nasıl diyor ben Türkçeyi bilmiyo
konu fazlasıylan sapıyor :p konumuz Naruto biz ise birbirimizi yiyiyoruz...[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Eh, ne yaparsın işte... Bazılarımız dilbilimci, bazılarımızın biraz okuma öğrenmesi gerekli...
Konu sapmadan bırakalım, doğru...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

son bölümde fansub daha 23 hafta filler olacak dedi... onlar da epey sıkılmış işten anlaşılan direk altyazı geçiyorlar bunu

naruto bitmiştir arkadaşlar... sıradakiiii

full metal alchemist gibisi var mıydı be!! Ne filler ne bişe, planlamışlar yapmışlar bitirmişler... budur işte

Naruto resmen ticaretin dik alası oldu. Godfather 3 gibin bişe oldu bu fillerlar... uyuz oluyorum biz seyircileri salak yerine koyanlara... neyse iyiki korsan var, p2p var haha...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto Japonya'nın tekelindeyken iyiydi.
Ne zaman ki Amerika'ya lisanslandı, o sezon sonunda uzatmalara girdi.
Tabi ki konu ve teknik açıklamaları var ama kabul etmek lazım şunu ki, işin ticaret boyutu ağır basıyor...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

İşte oda Bir Anımenın İçine Eden Şeylerin Başında Geliyor...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Herzaman söylerim..Naruto gereğinden fazla uzadıııı...ve uzumaya da devam ediyor..herşey tadında kalmalı..Çocuk büyümeden ben kanserden öleceğim..Göremiyeceğim mürevetini walhala:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 24 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
İşte oda Bir Anımenın İçine Eden Şeylerin Başında Geliyor...

Eh, kapitalizm abartılırsa herşey boka sarıyor ister istemez...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz kavgadan kaçınsak saçmalıyorlar işte hepsi bu. Manga iyi giderken anime saçmalarsa genelde reytingler çok düşer. En yakın örneği ichigo %100 yaşandı ve 12. bölümde bitirmek zorunda kaldılar. Narutonunda sonu kötü ama belki amerikada yayınlanmaya başlanmış olmasına güvenerektende bunu yaptılar (nasıl olsa para gelio misali)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto'nun yapildigi nara animasyon studyolari biraz kendilerini asmis olduklarindan, ve Naruto da mangasi inanilmaz tutulunca daha bitmeden mangasi atladilar isin icine. ama cok hizlilar, ve her seferinde Kishimoto'ya yetistiler. adam da haftalik ciziyo, belli bi sayfa sayisinin ustune cikamiyor shonen jump dergisiyle olan anlasmasi geregince, dolayisiyla studyo fillerlarla sanatciya zaman vermeye calisiyor hikayenin ilerleyebilmesi icin biraz daha. ticaretten cok bu yani var. bu kesinlikle anlasilir birsey, ama benim derdim adam gibi filler yapsinlar. bu kadar cok sevdiim, beni en cok etkileyen, hayatimin animesinden sogutmasinlar beni. :)[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kertenkel, 25 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
kapitalizm'le ne alakası var
2 laf öğrenmişsiniz ağzınıza doluyorsunuz..

1. Amerika'dan bahsettik, kapitalizm de oradan genellendi. Naruto'nun lisanslanmasının ardından konu uzatılması ortaya çıktı. Önce animeyi takip et, sonra gel.

2. Lafı dolarım ya da dolamam, bu seni alakadar etmez. Benim yaşıma gelince, sende birşeyleri dola ağzına... Boş kalmaz, gürültü yapmaz...

3. Erkeklik yapacak yer olmuş burası gitgide?[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz kavgaları kesinde her defasında yeni mesaj varmış diye konuya girip hayal kırıklığına uğramayalım. Gidin cevapalrınızı ve yorumlarınızı pm gibi yerlerden yapın mümkünse. Burada görmek istemiyorum kendi adıma.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de istemiyorum ama tartışmayı yaratan ben değilim içine çekilmiş olmama rağmen...
Kişisel saldırılarla yaşayan insanlar var maşallah.[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede Kavgalara Gerek Yok..Konuya Dönelim...Bari Filler Lar Rock Lee Li Olsun....Yada Shikamaru Da Olr...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapayalım Ozmn Hemen...Filler Lardaydık En Son Evet Evet Bi Geyik Dövüş Turnuvası Falan Yapsınlar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...