Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

Naruto daha yok edilemez gibime geliyor medyadan...
Çok para kaldırdılar 6 sezonda, 7. sezona başladılar artık...
Biterse de en azından 250'yi bulurlar diyorum ben...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Bikochu lu Fillerdan Sonra Biraz Zor Toparlamaları Bence Direk Kakashi's Gaiden A Geçmeleri Lazım Toparlamaları İçin..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek yok aslında...
Kakashi'yi 10 bölümde verirler.. Hatta 10 bölüm fazla bile.
Sonra Orochimaru olayına direk giriş. Bu çok uzun sürebilir ya da 26 bölümde tek sezonu ayırıp halledebilirler.
Ha bundan sonra da bir "Küçük Sasuke ne yapacak?" sezonu olur, eder kafadan 3 sezon daha bundan sonra...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Doru Söze Ne Denir...Beklerim Yanı Toparlanmalarını Kenshin Gibi Heba Olmasın...Ahh Kenshin Ahh...Mangada Devam Etsen Ne Olurdu...Cebimden Para Verip Yaptırasım Gelio Devamını Bi Yerden Dönersem Köşeyi İlk işim[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kenshin'de konu topluydu.
Zirvede bıraktı denilebilir.

Asıl Inuyasha gibi yarıda "ulan başka anime var, dur şunu bitirelim" demesinler de...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kymophobia, 21 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Kenshin'de konu topluydu.
Zirvede bıraktı denilebilir.

Asıl Inuyasha gibi yarıda "ulan başka anime var, dur şunu bitirelim" demesinler de...

Mangasını okudun mu yok yani mangasını okuduktan sonra tv serisinin son 30 bölümüne toplu diyosan ben kuzu ryu sen kenshinde amekakaru no ryu hiremaki çeker heh..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar kendi mezarlarını kazıyolar bence...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle mezar kazıyorlar. 27 hafta ne demek ya. O arada hiçbir yenilik olmayacaksa çok boş olur. Bari araya dövüş turnuvası gibi bir şey soksalarda yeni karakterler falan gelse. İlla manga dışına çıkacaz diyorlarsa :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben şöyle mangadan parçalar görmek istiyorum artık naruto bi enrage olsun böyle aşsın kendini coşsun falan sonra bi oodama rasengan atsın... Yazarken gaz oldum, anime çabucak mangaya geri dönsün.[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Sosyal ağlarda paylaş

yani yeni intro koydular, 5 bolum icin koymazlar...da 27 bolum...indirmesemmi nedir..artik dayanamiyorum cunku bu sacma sapan fillerlara...hayir adam gibi kotu adamlar cikarin bisey demiycem de...yeni karakterlerin dizayni, amaclari, teknikleri cartlari curtlari o kadar kalitesizki....Kishimoto kahroluyodur eminim izledikce... gelmis gecmis en mukemmel animenin icine mictiklari icin... Fukuda yapmadi bea bu kadar..[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

Yan hikayeleri ben de çok ama çok seviyorum demem salaklık olur ama bu kadar da sert değilim.
Neden animeyi bırakmayı düşüneyim? Sonuçta bu da bir ticaret...[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Senin için ticaret genelleme yaparsak bizim için zevk.Umarım jirayaylan eğitimini filan koyarlarda birazda olsun izlenir.Karnavallardan çıkma adamları koymaları iyice sıktı filler yapalım diyorlar anime/manganın alt yapısını bozuyorlar.

[Bu mesaj Virus tarafından 24 Ekim 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen neden bahsettiğinin bilincinde misin?
Bari türkçeyi düzgün anlayın...

Bu bir ticaret çünkü Naruto 7 sezondur "Prime Time" dahilinde yayınlanan ve her bölümü ortalama 300.000$ reklam alan bir işletme.
Tabi ki bitmeyecek, tabi ki bir miktar uzayacak...

Bir konuya girerken, biraz dikkatli olun, genele bakın. Ayrı bir düşünceniz varsa, önce algılamaya çalışın.[signature][hline]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

ben animeyi birakmayi dusunmuyorum. Narutonun lisanslandigini duyunca pek cok fansub gruplari Narutoyu sitelerinden kaldirinca krizlere girmistim. hala benim icin en mukemmel animedir.
ama tekrar orjinal manga senaryosuna donene kadar izlemeyi birakmayi dusunuyorum demek istemistim. cunku ciirindan cikti artik, eski tadi yok. fillerlarin da adam gibileri olur yani...[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!

[Bu mesaj Kleo tarafından 24 Ekim 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 24 Ekim 2005 06:31 tarihinde demiş ki:
valla mangadan ayrildiklarindan beri izlemiyorum,arada bu konu basligindan cikicak guzel bir haberi bekliyorum,mangaya donduler diye..hadi goriyim sizi :)

+1 ama isterse bir bölümü 1.000.000 $ olsun insanlar salak değil zaten japonyada yeterince düşmüş durumda reytingleri sonu yakın deniyor ehe bilemeyecem artık...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...