Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

şu son bölümler de olmasa :([signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Linu, 01 Ekim 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
yav bende 100 bölümü var 50 bölümüde arkadaştan alayım bari,naruto kadar süper anime yok dım dım : P

[Bu mesaj Linu tarafından 01 Ekim 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Yok Artık...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bleach daha güzel :)[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Linu, 01 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Kenshinide izledim,hatta Kenshini daha önce izledim,ve iddia ediyorum Naruto daha iyi!

Anlamadım nesini iddia ediyorsun ki ? Kanıtlayabilir misin ? Zevkler üzerine komik bir tartışmaya girmeyeceğiz heralde =)[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

kaç bölümdür büyüsün diye bekliyoz zaten biz de :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Calier, 02 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
Hadi canım :P zaten çoğu (hepsi demiyorum) anime karakterlerinin yaşı 15 civarındadır.O anime büyüklere hitap dahi etse yaş küçük kalabiliyor.

Kenshin 28 yaşında =)[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

Lafı mı olur belirt canım.Ama hakkaten kenshin yaşlı başlı adam ama genç duruyo yakından, naruto da küçük ama yakından daha büyük duruyo ama tabi uzaktan diğerleri ile yanyana koyulunca birazcık küçük kalıyo insan ürperiyo yani.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

calier deyim gibi oldu başım döndü okuyunca:D
yaw napıcaksınız yaşı onemlı olan ders cıkarabılmek[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten enteresan bi şekilde kurmuşum cümleyi hehe.Yakın plandan önemli olan konu da uzaktan şöyle tam boydan çekince yanlarında büyük karakter varken sırıtıyor küçük karakterler.Diyosun çocuk bıraksın bu işleri gitsin taso ile filan oynasın, ne böyle ciddi ciddi konuşuyor.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

öff ya çok geri kaldım bugün ancak 92-93 falan izleyebildim. Bir an önce edinmem lazım kalan bölümleri. Bu arada moviesi var peki onu hangi bölümler arasında seytermek lazım yada seri bittikten sonrasınımı anlatıyor birde kaçtane movie'si var acep :p[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 04 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
öff ya çok geri kaldım bugün ancak 92-93 falan izleyebildim. Bir an önce edinmem lazım kalan bölümleri. Bu arada moviesi var peki onu hangi bölümler arasında seytermek lazım yada seri bittikten sonrasınımı anlatıyor birde kaçtane movie'si var acep :p

Eğer Hero Water ile ilgili olan ise her an izleyebilirsin biraz eskidir zaten :) Saving Snow Princess ise (yada ona benzer bir isim) 100. bölümden sonrasını ele alıyor. Chidori ve Rasengan ne demek biliyorsan şimdiden oturup izleyebilirsin :D[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...