Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

said:
Zephyros, 25 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
bişi sorcam bu garaaa ne zaman olcek sıkıldım artık ya izlemekten 10 bolumdur asdasd en olmadı ben gircem actıon a o olcak

oralarda sıkıldıysa 135-148 arası maffolacan demektir. Part 2 beklemekten bir hal oldu millet[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden ne zaman gececekler part 2 ye. animeyi takip etmeyi bıraktım. part2 baslayınca devam edecem. manga dan takip ediyom. ama naruto da hiçbir gelişme goremedim. [spo1=spo]bitek resanganı biraz geliştirmiş. oodawa rasengan diye[/spo][signature][hline]nobody knows who i really am... i never felt this empty before...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
cartoon network ingilizce seslendirilmis olarak bastan veriyo su an, sakin izlemeyin diye uyariim dedim. zira sesler kotu...

NARUTOOOO şeklinde bir telaffuz kullanmışlar isimlerde nedense. Onun dışında pek fena güzkmedi bana. Gerçi sadece trailer izledim ama olsun :D Alt yazılı izlemek isteyipte raw bulamayanlar için güzel bir şey :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

:hrr:
kuşla böcükle uğraşmaları bitti ve osuruktan bi sonla başbaşa bıraktılar bizi...
işin kötü yanı gene saçma sapan bi missiona gidecekler gibi görünüyo. Ama rock lee var... neyse onun hatırına sineye çekicez gene...

neyse gidiyim de bleach 49'u izliyim bare :-p
[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 16 Eylül 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
:hrr:
kuşla böcükle uğraşmaları bitti ve osuruktan bi sonla başbaşa bıraktılar bizi...
işin kötü yanı gene saçma sapan bi missiona gidecekler gibi görünüyo. Ama rock lee var... neyse onun hatırına sineye çekicez gene...

neyse gidiyim de bleach 49'u izliyim bare :-p

Süper bitti bence sonu :P Özellikle bu şekil değiştirdiğinde böceğin Sakura'ya yardım ettiği yerde koptum ben :P Bakalım gene ne gibi bir Mission verecekler bunlara :P Şu hapishane kaçkınlarında olduğu gibi sıkıcı olmasında Kakashi Gaiden'a kadar beklemeye razıyım :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
iyice gına geldi artık[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...