Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

ya bu Hinata'nın hali çok komikti, bi an aman ecchiyemi kayacak dedim
[spo1=Naruto vs. Hinata]Chuunin exam eleme dövüşlerinde Najiden fena dayak yiyen Hinatanın açık yakasını gören Naruto bi heyecanlanmıştı. Şimdi kız çırılçıplak ama nasılsa bi cesaret gelmiş Narutoya[/spo]
Hinata'ya bayılırım bu arada, Naruto Sakurayı bırakıp artık gözlerini bi açsa ah ah...
Brezilya dizilerine benzeyecek yakında: Ashley aslında Micheal'ı seviyo ama Jack ona şantaj yapıyo felan[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 147-148 Hinata'yı bol bol görme imkanımız olmasının dışında tam anlamıyla iğrençti. 10 üzerinden not versem 1 verirdim, o da Hinata'nın hatırı için.
[spo1=148]
Naruto'yu şaklaban yerine koyalım diye ellerinden gelen herşeyi yapmışlar. Hastanenin tavanında yürüyen herif bir duvardan inemedi adam gibi vs.[/spo]

Naruto hastalarının bile 147-148 izlemesini tavsiye etmiyorum, animeden soğuyabilirsiniz.[signature][hline]Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi fazla spo vermeyin yanlız hinata sux en guzeli hinata nın hocası das gibi valla das asıl onla bizimkinin cıkması lasım yoksa o chakra ya yazık olur :D[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

[Bu mesaj Zephyros tarafından 21 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biri 68. bölümün özetini geçebilir mi acaba? 67 ve 68 olursa daha iyi olur. Yaklaşık 1,5 ay önce bunlardan birinde izlemeyi bıraktım ama hangisiydi bilmiyorum. Elimde sadece 69 ver sonrası var fakat girişinden hatırlayamadım. Bölüm atlamakta istemiyorum.

Hadin çabbuk izleyip bitirmem lazım kimse gelmeden. Heyecan yaptım sabırsızlanıyorum fln : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto'dan bende umidi kesmek uzereyim ne yalan soyliym. uzatiyolar da uzatiyolar bu filler'lari yaa..cok sacma sapan bide, guzel bisey yapabilseler neyse. ama orjinal manga'yi hic etkilemiycek vakit harcamaan baska bisey deil, gerci amact a bu ya.
artik manga'ya geri donseler iyi olucak, hos mangada bu aralar biraz zevksizlesti ama...neysse[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 25 Ağustos 2005 06:52 tarihinde demiş ki:
Filler iyidir. İnsanlara sevdikleri karakterleri daha fazla görebilme şansı veriyorlar. Ama aynı zamanda Naruto'nun kage bushin + rasengan kombosundan sıkıldım.

Evet yeni hareketler bekliyoruz :D

Bu arada bugün yeni bölüm çıkmadı galiba :([signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...