Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi ne zaman güçlenip gelcek bu naruto ya of sıkıldım bu ara bölümlerden[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D [Bu mesaj Dingaer tarafından 20 Ağustos 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya bu Hinata'nın hali çok komikti, bi an aman ecchiyemi kayacak dedim [spo1=Naruto vs. Hinata]Chuunin exam eleme dövüşlerinde Najiden fena dayak yiyen Hinatanın açık yakasını gören Naruto bi heyecanlanmıştı. Şimdi kız çırılçıplak ama nasılsa bi cesaret gelmiş Narutoya[/spo] Hinata'ya bayılırım bu arada, Naruto Sakurayı bırakıp artık gözlerini bi açsa ah ah... Brezilya dizilerine benzeyecek yakında: Ashley aslında Micheal'ı seviyo ama Jack ona şantaj yapıyo felan[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Naruto Hinata'yı sevemez, Hinata benim aşkım =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aha işte brezilya dizisi semptomları :D bide Hinata benim sevgilim olacak, sana yar etmem :)[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şimdi başladım da 147-148'i izlemeye. 147'i kim çizmiş bilmiyorum ama ben çizsem daha güzel çizerdim heralde.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 58 e ulastım nasipse yarın izlicem hehe chunin exam rulz =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bu 147-148 Hinata'yı bol bol görme imkanımız olmasının dışında tam anlamıyla iğrençti. 10 üzerinden not versem 1 verirdim, o da Hinata'nın hatırı için. [spo1=148] Naruto'yu şaklaban yerine koyalım diye ellerinden gelen herşeyi yapmışlar. Hastanenin tavanında yürüyen herif bir duvardan inemedi adam gibi vs.[/spo] Naruto hastalarının bile 147-148 izlemesini tavsiye etmiyorum, animeden soğuyabilirsiniz.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Zephyros, 21 Ağustos 2005 00:52 tarihinde demiş ki:chunin exam rulz =) aynen, sırf o bölümlerde aldığım zevki tekrar tatabilmek için takip ediyorum seriyi. artık börtü böcekle uğraşmasalar da, konuya gelseler[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi fazla spo vermeyin yanlız hinata sux en guzeli hinata nın hocası das gibi valla das asıl onla bizimkinin cıkması lasım yoksa o chakra ya yazık olur :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen [Bu mesaj Zephyros tarafından 21 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 148 manyak guzel bi bolumdu :D en guzel filler buydu bence simdiye kadar yapilan.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 62 -63 ü izledim dehset gaza gelmiş durumdayım 64 e gçiyorum su an =) P.S. Sasukeye hala uyuz oluyorum cunku burnu cok havalarda yine en guzeli anadolu cocugu naruto hyuga neji de fena diil[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar biri 68. bölümün özetini geçebilir mi acaba? 67 ve 68 olursa daha iyi olur. Yaklaşık 1,5 ay önce bunlardan birinde izlemeyi bıraktım ama hangisiydi bilmiyorum. Elimde sadece 69 ver sonrası var fakat girişinden hatırlayamadım. Bölüm atlamakta istemiyorum. Hadin çabbuk izleyip bitirmem lazım kimse gelmeden. Heyecan yaptım sabırsızlanıyorum fln : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hm gerek kalmadı burdan baktım[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mangaya gecmediler mi daha? 140 dan beri izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hala geçmediler..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok ben narutodan ümidi kestim arkadaşlar...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Senarious ne alaka[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla ben daha kesmedim, geçecekler 2. bölüme, inanıyorum..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Naruto'dan bende umidi kesmek uzereyim ne yalan soyliym. uzatiyolar da uzatiyolar bu filler'lari yaa..cok sacma sapan bide, guzel bisey yapabilseler neyse. ama orjinal manga'yi hic etkilemiycek vakit harcamaan baska bisey deil, gerci amact a bu ya. artik manga'ya geri donseler iyi olucak, hos mangada bu aralar biraz zevksizlesti ama...neysse[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Filler iyidir. İnsanlara sevdikleri karakterleri daha fazla görebilme şansı veriyorlar. Ama aynı zamanda Naruto'nun kage bushin + rasengan kombosundan sıkıldım.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: zlorwf, 25 Ağustos 2005 06:52 tarihinde demiş ki: Filler iyidir. İnsanlara sevdikleri karakterleri daha fazla görebilme şansı veriyorlar. Ama aynı zamanda Naruto'nun kage bushin + rasengan kombosundan sıkıldım. Evet yeni hareketler bekliyoruz :D Bu arada bugün yeni bölüm çıkmadı galiba :([signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Daha dur abi sabahın körü =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Naruto'dan değilde Hinata'dan dehşet yeni hareketler görüceğiz.Yürü be Hinata! :tebrikz:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Spidee, 25 Ağustos 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Daha dur abi sabahın körü =) Ehe adam uyuyakalmış. Bende dedim neden yok yeni bölüm :P[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bişi sorcam bu garaaa ne zaman olcek sıkıldım artık ya izlemekten 10 bolumdur asdasd en olmadı ben gircem actıon a o olcak[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar